Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavar a volt barátnő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar a volt barátnő? (lejjebb lent)

Figyelt kérdés

szóval az van hogy fél éve vagyok együtt a barátommal, és az előző barátnője kb egy éve dobta öt év után, és engem iszonyuan kikészit a tudat h ő volt, és h milyen tökéletes volt meg minden, én meg hozzáképest csak egy nulla vagyok...és h sose fogom elérni azt a kapcsolatban amit ő elért, pedig mindent megteszek..tényleg...:(

sztek? van vki hasonlóan? és h segitsek ezen?

teljesen el vagyok keseredve, hetente többször sirok miatta :(, amugy a lánnyal semmilyen kapcsolatom nincs..

20/L vagyok

2010. máj. 7. 21:43
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal, akivel egy éve szakított az előző barátnője. 1 éve voltak együtt amikor a illető külföldre ment, ezért a távolság miatt történt a szakítás. Nem volt veszekedés köztük, békében váltak el és megbeszélték, hogy rendszeresen tartják a kapcsolatot. Mikor összejöttünk, közölte velem, hogy ezt tartsam tiszteletben és ne kérjem Tőle, hogy rakja el a fényképét vagy, hogy ne küldözgessenek e-maileket egymásnak. Nekem ijesztő volt egy kicsit ez a ragaszkodás, de amikor láttam, hogy egyre jobban szeret és egyre fontosabb vagyok neki, lassan eloszlottak a kételyek. Egy nemrégen történt beszélgetésünk során szóba jött, hogy ő úgy érzi, én jobban szeretem őt, ezért ha néha megbánt azért van, hogy lássak a "rózsaszín ködtől" és rájöjjek, hogy ő nem olyan tökéletes, mint amilyennek elképzelem. Azt is mondta, hogy volt már ennél szerelmesebb(az exre utalt), ami engem eléggé érzékenyen érintett. Mert én úgy érzem, most először vagyok igazán szerelmes és nagyon fájt hallani, hogy a volt barátnőjébe jobban szerelmes volt. De megnyugtatott, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem szeret engem nagyon és nem vagyok neki fontos. De rájöttem, hogy az, hogy ennyire őszinte velem egy mély kapcsolat alapja és sokkal többet ér, mint az a "vak szerelem". Egyébként nagyon jól elvagyunk és boldognak mondhatom a kapcsolatunkat ettől függetlenül. Azért ezen sokat rágódok még mindig, de tudom, hogy idővel nem lesz jelentősége és, hogy MOST engem szeret, én vagyok neki a legfontosabb. De persze úgy ahogy benned bennem is ott a félelem, hogy nem fogom tudni elérni a kapcsolatban azt, amit a előző barátnő elért, de a barátom is mondta, hogy adjak neki időt, mert az érzés, amit irántam érez egyre jobban mélyül. Neked pedig azt tanácsolom, legyél csak önmagad, hiszen a barátod úgy szeret téged, ahogy vagy, máskülönben nem lenne Veled fél éve. 5 év persze hosszú idő és biztos mély nyomot hagyott benne az előző kapcsolat, de most Veled van és ha tényleg igazán szeret akkor lassan nem fogsz kételkedni afelől, hogy senki sem fontosabb nálad számára és akkor már mindegy, hogy mi történt a múltban. Amíg ezen rágódsz, elszalasztod a lehetőséget, hogy arra koncentrálj amit a jelenben megélhetnétek egymással!
2010. máj. 9. 18:42
 12/18 anonim ***** válasza:
nem értem... miért akarjátok elérni ugyanazt mint az előző bnője??? ha azt akarod elérni akk téged is dobni fog...mert hát így jönne le... ha az előző bnő 1: r..banc, h.lye. volt és ezért dobta a pasija akk te miért akarsz h.lye r..banc lenni??? sztem hagyátok azt h elérni amit ő...nem ért az el semmit ck h dobta a csávó :D és hát igen veletek van akk titeket szeret ennyi
2010. máj. 9. 18:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha az exébe szerelmes, szakíts. Ha csak te képzeled ezt be magadnak, gondolj arra, hogy nem ok nélkül van veled.
2010. máj. 9. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom 6 évig volt együtt az előző barátnőjével.

Az a csaj egy nagyon .... ember.Sosem voltak együtt igazán boldogok.Még a szex sem volt jó (ezt a srác mondta).Neki ő volt az első barátnője.A barátom családja utálja,mert mindenkit lenézett a családban.A barátomba is olyan kisebbségi komplexust ültetett el,hogy még a mai napig nem tud megnyugodni.Maximalista lett,állandóan többet akar elérni, de már túlmegy minden határon.Nem tud örülni igazán semminek, magával sosem elégedett.

Párszor szakítottak,de mindig kibékültek.Velem 4 hónappal a szakítás után találkozott.Én voltam az első nő akivel ezen a csajon kívül komolyan járni kezdett.Felvállalt mindenki előtt.

A csajnak a szakításuk után 1 nappal már új pasija lett, állandóan bizonygatja,hogy mennyire szereti.Amint a közös képet kirakta a barátom, a csaj elkezdte keresni .Mondta,hogy milyen rossz a kapcsolata, hiányzik neki,stb.A párommal voltam amikor jöttek az sms-k,megmutta('nincs titkolnivalóm').

Később azt is elmesélte,hogy a szakítás után 3 hónapig még átjárt hancúrozni az exéhez (akinek akkor már rég volt pasija;ezt tudta is).Ezen kiakadtam.Volt hatalma felette még így is a csajnak.

Fáj az egész és féltékeny vagyok.Az a nő tényleg a nyomomba se érhet(pedig én sem vagyok szuper nő) : nem nőies,mindenkinek keresztbe tesz,félrelép. A párom azt mondja,hogy velem boldogabb: működik a szex is ,nincsenek veszekedések,sokat nevetünk együtt.Mégis olyan mintha kötődne hozzá.Látom amikor felháborodik ezen vagy azon a csajjal kapcsolatban.Utálom a csajt! Nem versenyezhet az én 4 hónapom az ő 6 évével.Lassan odáig jutok,hogy nem is akarok versenyezni.

Mostanában a csaj állandóan keresi(ok,megmutatja, de kiborít ).Olyan típus,aki nem nyugszik amíg nem 'nyer'.Teljesen kikészültem.Néha már arra gondolok,hogy jobb lenne elhagyni.

2010. máj. 9. 21:29
 15/18 anonim ***** válasza:

21:29 vagyok

A múltkor a gépen véletlenül megláttam egy videót 'kirándulás XY-nal (csaj neve)':( ok, az én képeimmel van tele a gépe, én vagyok a telefon háttérképén is, de ez is kiborított.Sokat sírok emiatt a nő miatt.Tényleg inkább feladom az egészet:(

2010. máj. 9. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak kicsit hasonlít a történetem. Mi fél éve vagyunk együtt, az előző szerelmével meg nem is jártak de tudom hogy a barátom nagyon szerette. A kapcsolatunk elején mesélj erről a csajról csak hogy tudjak róla, meg nem akar titkolózni. Azt is mondta hogy reméli hogy túlvan már a lányon...ez nekem nagyon rosszul esett, mert kicsit úgy jött le hogy ő se tudja még pontosan hogy túl van e rajta vagy nem, de mégis velem van :S

Én úgy vagyok féltékeny erre a csajra hogy mégcsak együtt sem voltak (a lány csak barátként gondol rá), de így is borzasztó rossz érzés kerít hatalmába ha rá gondolok. Félek hogy ha adódna rá lehetőség hogy talán összejöjjenek akkor a barátom szakítana velem miatta, mert vonza az ismeretlen, és kiváncsi mi lett volna ha akkor összejönnek. :S

Bocsi hogy ezt leírtam, tudom hogy nem válasz a kérdésedre, de nekem jólesett most ezt leírni :D

2010. máj. 9. 22:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaaj, ez ismerős..én egy éve vagyok együtt a barátommal, igaz, hogy velem feküdt le először és soha nem volt ilyen hosszú kapcsolata, mégis rettenetes arra gondolni, hogy volt, amikor ezt meg azt a lányt csókolgatta meg minden.elhiszem, hogy nagyon rossz neked, de mivel én is ugyanezért "szenvedek", nem tudok segíteni:(
2010. máj. 9. 23:11
 18/18 A kérdező kommentje:

lassan beleőrülök :(

multkor láttam h a telójába ott van a képe a neve mellett...jó igaz minden ismerősénél van kép de akkor is...

2010. máj. 15. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!