Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar a volt barátnő? (lejjebb lent)
szóval az van hogy fél éve vagyok együtt a barátommal, és az előző barátnője kb egy éve dobta öt év után, és engem iszonyuan kikészit a tudat h ő volt, és h milyen tökéletes volt meg minden, én meg hozzáképest csak egy nulla vagyok...és h sose fogom elérni azt a kapcsolatban amit ő elért, pedig mindent megteszek..tényleg...:(
sztek? van vki hasonlóan? és h segitsek ezen?
teljesen el vagyok keseredve, hetente többször sirok miatta :(, amugy a lánnyal semmilyen kapcsolatom nincs..
20/L vagyok
Jaj csajszi, én is pont ebben a szituban vagyok... és minden idő passzol... szóval, 5 évet jártak, fél éve vagyunk együtt és kb. 1 éve a csaj megcsalta, vagyis szeretője volt és kiderült!
Az a szitu hogy én is mindig őhozzá hasonlitgatom magam, pedig nem kéne, mert mig én lehetek olyan vékony és póthajas, ő soha nem lehet olyan belsőleg mind én...(ribi nem kell a pasiknak, hiába jó nő(mármint komolynak)). Mindig azt érzem hogy ő volt neki a nagy ő, de a büszkeség még nem engedi! Szivem, lelkem beleadom ebbe az egészbe, de még nem érzem hogy igazán szeretne! A pasik ha szeretnek, igazán szeretnek és képesek sajnálni magukat hogy lemondanak a szerelemről, meg bla bla! Szerintem légy kitartó! Sorry, hogy nem segitettem csak gondoltam tudatom hogy más is jár a te cipődben! Irok ah valami változott! :) Üdv.
te szent ég...tök ugyanaz!!
minden...
hát akkor üdv a klubban :) :(
mondjuk jó érzés h nem vagyok egyedül ezzel :)
pusszillak!!!!
Hát én is csak pislogtam nagyokat, amikor olvastam a kérdésed... Ohh neked is üdv. a klubban! Hurrá! :) Figyelem a kérdést és ha van valami irok neked! Remélem összejön nekünk!
És is puszillak! :)
Hát igazából én nem járok veled hasonló cipőben, de volt nálunk is valami ilyesmi...
Páromnak régebbi barátnője volt ez a csajszi, akivel három évig volt. Össze is költözött vele, el is jegyezte, végül aztán szakítottak.
Azóta körülbelül 4, vagy 5 év telhetett el, velem pedig fél éve van együtt.
Az első héten leült velem az egyik szekrénye elé, kivett egy zacskót, amibe voltak sapik, harisnyák, zoknik, mindenféle női dolog.
Elmesélte nekem, hogy míg nem lettem én neki, ő nem tudta elfelejteni ezt a lányt. De most, hogy már vagyok neki, ezeket kidobja. El is lettek távolítva a lánynak a páromnál maradt cuccai.
Aztán egyszer páromnak az emailjeit törölgettem, selejteztem, mikor rátaláltam ezzel a lánnyal folytatott levelezésére, még 2007ről. Akkor engem még nem is ismert.
Titokban elkezdtem olvasni, de az első levelet sem tudtam a lelkiismeretem miatt végig olvasni, így szóltam a páromnak, hogy én kíváncsi vagyok azokra a levelekre.
Ő akkor anyukámmal beszélgetett, annyit mondott olvasd el őket nyugodtan, majd visszament anyuhoz beszélgetni.
Elmondta nekem nem titkol előlem semmit, azok a levelek már nem jelentenek neki semmit, ki is törölhetem, vagy majd ő.
Aztán egyszer kb 3 hónaposak voltunk akkor, mikor rákérdeztem, fog e valaha engem annyira szeretni, mint azt a lányt?
Erre azt válaszolta, hogy ő már most, három hónap után úgy szeret engem, mint azt a lányt három év után. Már most felúlmúlta az irántam érzett szerelme minden sejtését is.
Teljes mértékben elhiszem neki. Bízom benne. Érzem, hogy Szeret. Tiszta Szívből, Önzetlenül.
köszönöm az eddigi válaszokat:)
megpróbálom tultenni magam rajta de iszony nehéz...:(
és köszönöm h megosztottátok a saját történeteiket, erőt ad :)
Önbizalomhiányból fakad.
Velem is ugyanez van, már 2,5 éve szakított a csajjal, velem pedig másfél éve együtt van, de még mindid úgy érzem, h lehet a másik scajt jobban szerette, vagy, hogy a másik csaj különlegesebb volt, mint én...jobb volt a szex..vagy mittudomén
látod ez a baj, h nem ismered a volt bnőjét!(én is csak látásból ismerem, és hallottam őt már beszélni mással.. egy nagy rib*nc!)
Részben nem is baj, h nem ismerem, mert próbálnék rá hasonlítani. De kitudja, lehet h amit elsajátítanék a ovlt bnőjétől tulajdonságot, az pont nem tetszene a barátomnak, és kiszeretne belőlem! Az jó nagy pofára esés lenne.
Ez az érzés sosem fog eltűnni, mivel nekem másfél éve fennáll! sokat vitázunk miatta..kérdezgetem h milyen volt a bnője stb. nemkéne..de ez van.
Valami hiperszuper bomba csaj kéne h legyek, és bele kéne látnom a párom fejébe, h hogyan kéne viselkednem, h úgy érezze, nálam jobb nő nem is lehetne mellette:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!