Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összeköltöznétek? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összeköltöznétek? Nagyon bizonytalan vagyok. Megpróbáljam?

Figyelt kérdés

Két és fél éve vagyunk együtt, én vagyok a lány.

Most jött el az idő , hogy lenne módunk az osszekoltozesre, de nem vagyok benne már biztos.

Nagyon furcsa a párom természete, hirtelen lesz mérges. Olyanokat várna el tőlem ami nem teljesen én vagyok.

Pl. Nem engedi, hogy dolgozzak.

Nagyon rendmániás. Én sem szeretem a rendetlenséget, de ő már beteges. Persze nem tesz érte, csak elvarja.

Volt már olyan, hogy megutott.

Kint akarja tartani a kutyámat aki inkább benti. (Közepes testű , rovidszoru). Akit mellesleg tőle kaptam.

Sokszor volt olyan, hogy nála voltam és elzavart haza.

Sokszor szakít velem, de max 2hetig bírja nélkülem.

Tehát nagyon bizonytalan ember.

Most kicsit , hogy itt az idő megijedtem.

Tegnap jöttem el tőle mert gondolkodnom kell , meg is sértődött hogy nrm mentem ma vissza.

Az a másik, hogy tudom ez nem az az élet amit elképzeltem magamnak, de ha nem próbálom meg akkor bánni fogom.

21L

2017. febr. 8. 22:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Persze nem tesz érte, csak elvarja."

"Volt már olyan, hogy megutott. "

"Sokszor volt olyan, hogy nála voltam és elzavart haza"

"Sokszor szakít velem"

Nemhogy nem költöznék össze ilyen emberrel, nem is lennék vele együtt.

2017. febr. 9. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!