Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összeköltöznétek? Nagyon bizonytalan vagyok. Megpróbáljam?
Két és fél éve vagyunk együtt, én vagyok a lány.
Most jött el az idő , hogy lenne módunk az osszekoltozesre, de nem vagyok benne már biztos.
Nagyon furcsa a párom természete, hirtelen lesz mérges. Olyanokat várna el tőlem ami nem teljesen én vagyok.
Pl. Nem engedi, hogy dolgozzak.
Nagyon rendmániás. Én sem szeretem a rendetlenséget, de ő már beteges. Persze nem tesz érte, csak elvarja.
Volt már olyan, hogy megutott.
Kint akarja tartani a kutyámat aki inkább benti. (Közepes testű , rovidszoru). Akit mellesleg tőle kaptam.
Sokszor volt olyan, hogy nála voltam és elzavart haza.
Sokszor szakít velem, de max 2hetig bírja nélkülem.
Tehát nagyon bizonytalan ember.
Most kicsit , hogy itt az idő megijedtem.
Tegnap jöttem el tőle mert gondolkodnom kell , meg is sértődött hogy nrm mentem ma vissza.
Az a másik, hogy tudom ez nem az az élet amit elképzeltem magamnak, de ha nem próbálom meg akkor bánni fogom.
21L
Az a baj, hogy erre várok régóta. Most hogy előtt addigra már igazából nem tudom magam elkepzelni vele 10 év múlva, de viszont nem tudom most elkepzelni az életem nélküle.
Bolond vagyok..
Csak zavarodott. :)
De egyet se félj, mert ez mindannyiunkkal megesik.
Velem többször is mint azt jólesne bevallani.
Én ilyen esetekben megállok egy kicsit gondolkodni. Számolok, vetek, aratok, meditálok, amit el tudsz képzelni. És próbálok rájönni mi lenne, a helyes döntés, ha nem akarom meghozni mi hátráltat, és próbálom megélni, megérteni, majd elengedni.
Szóval először azt kéne megértened, hogy miért ragaszkodsz a párodhoz, amikor tudod, hogy zsákutca. Mindent gondolj végig. Aztán ha megértetted, akkor kicsit könnyebb lesz azon dolgozni, hogy elenged.
És az is sokat segít, ha magad elé vizionálod a célt. Hogy boldog legyél, egy teljes párkapcsolatba. ha látod magad előtt, akkor azt is látod, hogy oda a mostani párod nem passzol. És így könnyebb lesz tovább lépned. A tovább lépés sosem könnyű. Mert ismeretlenért hagysz el egy biztos ösvényt. És az ijesztő! De az új és bizonytalan mindig egy tiszta lap, mindig egy új lehetőség, hogy most jobb legyen mint ami eddig volt! ;)
9
"...aki meg tisztelne és szeretne egy lányt, annak marhára nem jön össze semmi."
Ez szép és jó, csak egy hosszú kapcsolatban kismillió olyan szituáció, döntéshelyzet, buktató, dilemma, stb. előjön, aminek során esetleg rólad is kiderülhet, hogy defektes vagy, csak még nem tudsz róla. Rengeteg kapcsolatban az a gond, hogy egy idő után kifordul magából vagy az egyik fél vagy a másik, esetleg mind a ketten. Ha magadat normálisnak tartod, az jó, de egy kapcsolatban derül ki igazán, hogy valóban az vagy-e.
>Nem engedi, hogy dolgozzak.
Ez most komoly, baszd meg? Mi az, hogy nem enged dolgozni? Meg hogy megüt, elzavar, folyamatosan szakít, uralkodik rajtad? Mi a faszt keresel egy ilyen ember mellett? Miért vagy vele még ebben a percben is? Miért nem látod, hogy mennyire egy ocsmány, manipulatív zsarnokkal vagy együtt?
Ha összeköltözöl vele, valószínűleg VÉGED. Teljes gőzzel, végérvényesen lerombolja az egódat, a személyiségedet, és egy engedelmes, szánalmas szolgává változol, és minden bántást, verést, megaláztatást elviselsz, mert te is úgy gondolod, hogy te vagy a buta, a hibás. Könnyen lehet, hogy egy egész életen keresztül.
>tudom ez nem az az élet amit elképzeltem magamnak
Akkor ne ezt az életet éld, baszd meg!
>de ha nem próbálom meg akkor bánni fogom
Azért, mert már most úgy megnevelt, hogy függjél tőle! Vedd már észre, hogy milyen helyzetben vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!