Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarja egyfolytában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja egyfolytában megtudni a születési dátumomat?

Figyelt kérdés

Egy kolléganőmmel elég jóban vagyunk, mondhatni szoktunk flörtölni, eléggé összejövősnek tűnik a dolog. De már vagy 3-szor megkérdezte, hogy mikor születtem, először hülyéskedés közben és én ezért nem mondtam el, másodszor már gyanút fogtam és azért, harmadszor már szimplán idegesített hogy mi van és elküldtem melegebb éghajlatra.

Ilyen volt már valakinek? Tudja, hogy melyik évben születtem, akkor mit érdekli ennyire a pontos dátum? 28/f

2017. febr. 7. 16:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%

#19: Te meg a racionalitás :))

Statisztikát akkor mondj, ha minden csillagjegyből legalább 20-30 pasival volt kapcsolatod. Amíg ez nem igaz, addig sima véletlen és belemagyarázás.

2017. febr. 7. 18:41
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Egy kicsit felszólalnék a horoszkópban hívő emberek védelmében: ez a kultúránk egyik legelterjedtebb babonája, nagyon-nagyon sokan hisznek benne változó mértékben, szóval pusztán emiatt megszakítani valakivel a kapcsolatot botorság lenne, mert nagy eséllyel csak ez az egy "defektje" van, amúgy normális, nem jár csakratisztításra rendes orvosi vizsgálat helyett, és ő sem fogja megszakítani veled a kapcsolatot, ha esetleg rosszat ír kettőtökről a horoszkóp. Vagy addig fog keresni, amíg kedvező jóslatot nem kap, vagy a figyelmeztetéseket észben tartva jobban odafigyel a viselkedésére, vagy elolvassa az aszcendenst is és attól megnyugszik. Ez az átlag emberre igaz, biztos van tankönyvi példa a hülyékre, de szerencsére nincs belőlük sok. Szerintem különbséget kell tenni azok között, akiknek saját jósuk van és eszerint vesznek fel hitelt, meg akik egy kicsit hisznek benne.

Egy icipici irracionalitást amúgy is illik elnézni a másik emberben, mert mindenkiben van, és itt nem csak az áltudományokra kell gondolni, hanem az összes félelmünkre és rajongásunkra. Gondoljatok bele mennyi mindent elnéztek a családtagjaitoknak meg a régi barátaitoknak, hát nem érdemel meg ugyanennyi jóindulatot valaki, aki esetleg a párod lesz?

2017. febr. 7. 19:44
 23/26 anonim ***** válasza:
70%

Úgy imádom az ilyen kérdezőket. Csak az a normális, aki vele ért egyet...

Én nem hiszek az ilyen horoszkópos izékben, de pont nem érdekel, ha más igen. Most őszintén, kinek árt vele? Inkább veled nincs rendben valami. Nem a bankkártyád kódját kérte, hanem a születési dátumod. Tök ártalmatlan információ. Sose találkoztam még senkivel, aki ekkora hisztit csapott volna emiatt.

Mindig meg tud lepni ez az oldal...

2017. febr. 7. 19:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem árt senkinek, de nem tudnám komolyan venni azt a pasit, aki hisz a horoszkópban, asztrológiában. Olyan kiábrándító lenne, mintha azt hinné, szörny van az ágya alatt.
2017. febr. 7. 20:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Miért fájt volna, ha mondjuk másodjára megmondod neki?
2017. febr. 7. 20:20
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem nőként is az az első gondolatom, hogy csak meg szeretne lepni valamivel.
2017. febr. 7. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!