Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja egyfolytában megtudni a születési dátumomat?
Egy kolléganőmmel elég jóban vagyunk, mondhatni szoktunk flörtölni, eléggé összejövősnek tűnik a dolog. De már vagy 3-szor megkérdezte, hogy mikor születtem, először hülyéskedés közben és én ezért nem mondtam el, másodszor már gyanút fogtam és azért, harmadszor már szimplán idegesített hogy mi van és elküldtem melegebb éghajlatra.
Ilyen volt már valakinek? Tudja, hogy melyik évben születtem, akkor mit érdekli ennyire a pontos dátum? 28/f
Most komolyan, ezért elküldted???
Lehet csak föl akart volna köszönteni...
Női aggyal belegondolva, szerintem a horoszkópod érdekli, hogy tudja nyomkodni az asztronetet, mikor épp a leendő gyerekeiteket tervezgeti.
24L
Mi a probléma azzal, hogy meg mondod neki, hogy mikor születtél? Máshogy nem fogja meg tudni, csak ha ki nyitod a szád. Én is megkérdeztem már egy szimpatikus lánytól, hogy mikor született, összejöttünk és meg is leptem egy ajándékkal. Nem kell ebbe semmi horrorisztikusat belelátni.
24F
csak tudod én egy ökör viselkedésnek tartom, hogy az alapján tesz ide vagy oda embereket, hogy milyen csillagjegy, holott az égvilágon semmit nem jelent - ha megnézed a napi horoszkópot, bármelyiket elolvasod találsz benne magadra illőt. teszem azt: nagy pénzügyi változások előtt állsz - mit jelent az, hogy "nagy"? mekkora? veszek egy új hűtőt, vagy csődbe megy a cégem?
Aki ilyesmikben hisz az csak alacsony IQ-jú ember lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!