Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja egyfolytában megtudni a születési
dátumomat?
Figyelt kérdés
Egy kolléganőmmel elég jóban vagyunk, mondhatni szoktunk flörtölni, eléggé összejövősnek tűnik a dolog. De már vagy 3-szor megkérdezte, hogy mikor születtem, először hülyéskedés közben és én ezért nem mondtam el, másodszor már gyanút fogtam és azért, harmadszor már szimplán idegesített hogy mi van és elküldtem melegebb éghajlatra.
Ilyen volt már valakinek? Tudja, hogy melyik évben születtem, akkor mit érdekli ennyire a pontos dátum? 28/f
# 9: Vicces, de a párom extrém magas IQ-jú, háromdiplomás ember. Nem az újságok napi horoszkópjában hisz, hanem abban, hogy a csillagjegy+aszcendens kombo meghatározza a személyiséget. Engem egyáltalán nem érdekelt a dolog egészen addig, amíg el nem magyarázta az aszcendensek lényegét, azt, hogy hogyan hat a személyiségünkre és ez tényleg nagyon sok minden megmagyarázott, amit önmagában a csillagjegy nem. Azóta én is hiszek benne. (Tudományos területen dolgozom, csak olyan tényeket fogadok el, amiket eléggé megalapozottnak látok. Ja és 135 az IQ-m. Utólag be kell látnom, hogy úgy ítélkeztem a horoszkópokkal kapcsolatban, hogy csak töredék információkkal rendelkeztem. Ismeretlenül könnyű bármit elítélni.)
2017. febr. 7. 16:57
13/26 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy van alapja és mélyebb rétegei a horoszkópnak. Én azokról beszélek, akik leragadnak a női magazinok szintjén.
2017. febr. 7. 17:00
14/26 anonim válasza:
De miért küldöd el melegebb éghajlatra azt, akivel flörtölni szoktál? Elég durva vagy.
Amúgy én is a horoszkópra tippelnék. Sokan hisznek benne, és nem a női magazinos nyomorékságban, hanem a fentebb említett személyiség leírós dologban. Talán azt akarta megtudni illetek-e egymáshoz. Egy bimbódzó kapcsolatnál, amikor tele van az ember kétellyel akkor megnyugtató olvasni az előrejelzéseket.
Plusz ott van az ajándékozás is, ahogyan fentebb említették. Lehet meg akart lepni valamivel. Hát most már nem fog.
Amúgy meg nem értem a hisztidet, tőlem elég lenne egyszer megkérdezni, válaszolnék rá mert nem titok.
2017. febr. 7. 17:15
15/26 anonim válasza:
Abban mi a tudomanyosan megalapozott, hogy esetleg van nehany veletlen egyezes az elemzesben es az ember szemelyeben? :DDD A horoszkop nem veletlenul altudomany, semmi valodi bizonyitas nincsen ra.
2017. febr. 7. 17:20
16/26 anonim válasza:
Ughhhhhh, eddig örültem, hogy nő vagyok, mert több az idióta horoszkópos csajszika, mint férfi, tehát nem kell ilyen ostobasággal foglalkoznom, de úristen.
2017. febr. 7. 17:23
17/26 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, lehet már írták, valami ezo fan lehet az illető, én tuti elkerülném messze.
N
2017. febr. 7. 17:43
18/26 A kérdező kommentje:
no csak megjönnek a végére az értelmesebb emberek
2017. febr. 7. 18:03
19/26 anonim válasza:
Nem biztos hogy ezo fan. Én is használom a csillagjegyeket, mert van olyan, amelyikkel megöljük egymást rövid időn belül, és így megkímélem magam a felesleges köröktől. Nem hiszek istenekben, sem a jóslásban, sem egyéb marhaságokban. 100% racionális ember vagyok. A csillagjegyeknek pedig nincs köze az asztrológiához.
2017. febr. 7. 18:15
20/26 anonim válasza:
Én szeretem tudni szimplán az ismerőseim szülinapját, főleg azzal akivel flörtölök.. mert rohadt kellemetlen volt egyszer hogy aznap volt a szülinapja az illetőnek és csak én nem köszöntöttem fel mert nem tudtam, ha tudom akkor veszek neki valamit... A naptáramba is beírom pl hogy tudjam mikor kit kell felköszönteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!