Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg! Ferfiak/Fiuk mit gondolnatok, ereznetek, tennetek a tesotokkal ha az a baratnotokkel ilyen szituban van?
19 eves srac vagyok, es a batyamnak van egy baratnoje aki nekem CSAK egy barat, nagyon megszerettem ezt a lanyt, elvagyunk, elvezzuk egymas tarsasagat, vicces is es kedves velem a tesom baratnoje. Viszont lathatoan nem erdeklem mint ferfit, es szereti a batyamat, mar 2 eve egyutt vannak es meg nem lattam ilyen boldognak a batyamat:D A bratyom nevel kiskorom ota, igazabol olyan mintha kicsit az apam is lenne. 9 evvel idosebb nalam a tesom. Jo a kapcsolatunk, sot nagyon nagyon jo, szeretjuk egymast:D ( most nem annyira mar..)de amiota van neki baratnoje sokat veszekedunk, tudom, hogy zavarja ot, hogy ennyire kijovok a baratnojevel es ha felmegyek a lakasukra van amikor elvagyunk 3an, de a tesom sokszor megol a tekintetevel es ha atolelem a parjat vagy megpuszilom akkor tarkon vag, vagy ram szol, hogy tipli van es birjak magammal..Igazabol tetszik ez a lany:/ de nem akarom elvenni a batyamtol..es orulok, hogy boldogok, csak bejon nekem ( nagyon ) es ezt tudja a batyam, mar volt belole veszekedes, egyszer okol harc is, de az nem most tortent..ezekrol a lany nem tud, mindig 2 lerendeztuk a dolgokat. Mar regota lazabbra vettem a figurat es nem vagyok veluk annyi idot, hiszen nekem is van sajat eletem. De a lenyeg, hogy a tesom baratnoje nem erez irantam semmit, o tenyleg csak baratkent tekint ram es k---va kedves velem, meg gyonyoru es..hu nagyon kar, hogy foglalt..mar megszerettem es lehet erzek is iranta valamit, de nem akarok beleronditani a kapcsolatukba es a batyam ha ezt megtudja, engem agyonver vagy kicsinal. Ha tudna mit erzek..ha tudna, hogy nem csak dugni akarne ezzel a lannyal..hanem sokkal tobbet..meg nem szerettem not igy, mint a tesom csajat.
Ket hete lassan viszont tortent egy gazos dolog.
Csak annyit kerdeznek, ti mit ereznetek, tennetek ha a szobaba erve azt latod, hogy a baratnod az ocseddel fekszik az agyatokban, pontosaban egymas mellett hason kicsit felemelkedve beszelgetnek es telefonoznak is kozben.
Az ocseden nadrag, zokni van, de felso nincs. A baratnod teljesen felvan oltozve.
Nos, ha ezt latnad akkor kiakadnal, ereznel feltekenyseget, vagy duhot esetleg?
Nem akarnam elmondani ezutan mi tortent:/ Nagyon elfajultak a dolgok, persze nem csak azert, mert ez a latvany fogadta a tesomat.
A lany mellett kikell allnom mar most, o nem ribizli, nem adott okot soha arra, hogy feltekeny legyen a batyam miatta es tenyleg kozombos vagyok a szamara, szerintem nem tetszem neki..mint ferfi..ezt tudom:/ ( pedig jokepu kandur vagyok..csak meg kisfius az arcom:D ) na de ertitek remelem. Raadadul a lany is 26 eves. En meg 19:/ Nem akarom, hogy tonkre menjen a kapcsolatok, ok nem is problemaztak, nincsenek haragban.
Csak a batyjam az aki haragszik ram, es ja..:( kaptam tole eleg durvan. :(
Nem zaklatom a tesom baratnojet, a batyam sem csinalt belole nagy ugyet, ha megoleltem. Csak kaptam par tobbszori csapast a tarkomra, de volt egyszer olyan is, hogy amikor vacsorat csinaltam nekik, mert amugy mester szakacs vagyok:D es leakartam nyugozni oket, akkor adtam a lanynak egy puszit az arcara, miutan megdicserte a foztomet aztan kicsit megolelgettem, erre a tesom leontott a vizevel. Nem zaklattam oket soha!! A batyam azert nem engedte, hogy ennel is jobban nyomuljak, mert amikor csak ketten voltunk, es nem volt ott a baratnoje, akkor nagyon sokat veszekedtunk. Mar tobbszor is elmondta, hogy nem fognak miattam szet menni, ne is almodjak a baratnojerol. Azt mondta nem fel attol, hogy megcsalja a parja, mivel nem tetszem a batyam baratnojenek mert egy kis ficsur vagyok meg stb azt viszont hozza tette, hogy ezzel a kettonk viszonyat csak rontom es mar nem birja magat visszafogni, ha meglat. Nagyon megvert, en..nem is tudtam vedekezni, a batyam ketszet akkora mint en..nem dagadt, tiszta izom es joval 180 felett van en kb 182-3 cm lehetek, de szalkasabb vagyok es nem is mertem volna vissza utni a batyamnak, szoval nem verekedes volt, ez inkabb veresnek volt nevezheto. Ez volt most a masodik alkalom..nem reg..mar nem mernek ugy kozeledni a csaj fele. Meg mindig faj az allkapcsom!! Es a karomat is majdnem eltorte a batyam.
Felfogtam, hogy nem lehet velem a lany, de egyszeruen nem birok tole szabadulni, tudom, hogy van lehetosegem talalkozni vele amikor a batyamhoz megyek. Es olyankor felporgok, nezhetem, beszelhetek hozza, figyelhetem minden mozdulatat, mosolyt csalok az arcara es neha adtam neki egy puszit vagy olelest. Persze annak mindig volt kovetkezmenye. De en ennyivel megelegedek, nem kell szakitaniuk, mindketten fontosak nekem es szeretem is oket. Csak onzo vagyok es tudom, hogy szanalmas ez. Most van egy csaj akivel randizgatok..szep lany, okos is...de nem kulonosebben erdekel, csak kedvelem. Mar 2 eve csak a batyam baratnoje korul forog az eletem..Es most el megy. Utana kenytelen leszek beszelni a tesommal is, de elakarok koszonni a batyam baratnojetol. Akarok neki adni valami ajandekot, mar megvettem igazabol:D de nem akarom, hogy a batyam meglassa mit vettem a parjanak. Akkor megint nekem esne. Meg nem tudom, hogy oldjam meg, hogy ne tudja meg mivel lepem meg a nojet. A baratnoje meg nem akarna nekem rosszat, ezert biztos nem mondana el, hogy mit vettem neki.
A bátyád felnevelt téged, még kölyök voltál amikor gondoskodni kezdett rólad,most is még kölyök vagy hozzáképest. Szerintem a testvéred nagyon szeret téged és ezt a szeretetet nem érdemled meg. Nagyon nagy fájdalmat okozol neki, így tönkre teszed az életét, a kapcsolatát. Szerinted a bátyád hogy érezheti magát? Hogy az öccse akit felnevelt, szeret és próbál rá még mindig vigyázni, belerondít a párkapcsolatába, a barátnőjét ölelgeti, csókolgatja. Ez szerinted milyen érzés lehet?Tudod teljesen jogos, hogy a testvéred megver és ezért veszekszik veled. Én már rég kiadtam volna az utad, nem akartalak volna látni!! Csak, hogy te ezt még nem fogod fel, mert nem bírsz uralkodni magadon. A bátyád nagyon türelmes volt veled, olyan dolgokat türhetett el eddig is, ami más számára már megbocsájhatatlan lett volna. A ti testvéri kapcsolatotok kicsit több, ő nem csak a bátyád, de az apád is kicsit és valóban úgy érezheti, hogy nem mondhat le rólad, mert nem! Elképesztő amit művelsz, mind ezt egy olyan nő miatt, aki soha nem lehet a tiéd. Inkább köszönd meg a bátyádnak, hogy felnevelt téged ( legalábbis próbált belőled értelmes embert kovácsolni) a testvéred még mindig keres és próbál veled közös nevezőre jutni, te meg lázadsz ellenne!! Kemény fejű lehetsz.
Nagyon gondold meg, hogy ezután hogy cselekedsz, ne csinálj hülyeségeket!! Vedd már észre magad ember!! 2 ember is szeret, a testvéred barátnőjének is fontos lehetsz, de nem lesz köztetek semmi, ezt fogadd el. Lépj már túl rajta, beszéljétek meg!! És utána azon legyél, hogy bocsánatot kérsz tőlük, a bátyádnak pedig bizonyítani fogsz és jóvá teszed ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!