Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglop a barátnőm, mit tegyek? Szakítani nem akarok vele!
1,5 éve vagyunk együtt, a nyáron kezdett eltűnni a pénztárcámból a pénz, kisebb címletek ezer, kétezer, ötszázas, vagy az apró.
Megemlítettem neki, de ő tagad, azt mondja csak beképzelem.
Eddig kb 6-8 alkalommal fordult elő, legalábbis ami nekem is feltűnt.
A kapcsolatunk minden téren nagyon jó, elvagyunk egymással, soha nem veszekszünk, egyedül csak a "meggyanúsítás" miatt szólalkozunk össze az elmúlt hónapokban.
Mind a ketten dolgozunk, szóval van pénze neki is.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Úgy vélem ez valami betegség lehet nála, mint a kleptománia.
Nem akarom elhagyni mert nagyon szeretem, de ez sem mehet tovább.
Szerintem fél beismerni, hogy ez nála valami kényszeres dolog, így arra gondoltam valahogy tetten érem mikor kiveszi a pénzt, és akkor vonom kérdőre miért csinálja.
Egy nagyon durva, de igaz sztorit szeretnék elmesélni. Egy távoli ismerősöm a rendőrségen kötött ki, mert több mint 1 év után a padija lenyúlta a kulcsát, bement vele a csaj szüleinek lakására és minden mozdítható értéket elvitt.
Ha elemeli a pénzed, összevesztek, megszabadít mindentől?
Próbálták kérdezősködni hogy gyűjt-e valami mostanában, hogy áll anyagilag. Lehet elmondja hogy miért csinálja.
Kommunikáljatok!
Bár én nem tudnék olyannal együtt élni aki csak úgy elveszi, szóljon legalább!
Akkor rejts el kamerát.
Bár szerintem igen kevés ember tudja megmondani, hogy pontosan mennyi kp. van nála, az apróról nem is szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!