Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglop a barátnőm, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglop a barátnőm, mit tegyek? Szakítani nem akarok vele!

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt, a nyáron kezdett eltűnni a pénztárcámból a pénz, kisebb címletek ezer, kétezer, ötszázas, vagy az apró.

Megemlítettem neki, de ő tagad, azt mondja csak beképzelem.

Eddig kb 6-8 alkalommal fordult elő, legalábbis ami nekem is feltűnt.

A kapcsolatunk minden téren nagyon jó, elvagyunk egymással, soha nem veszekszünk, egyedül csak a "meggyanúsítás" miatt szólalkozunk össze az elmúlt hónapokban.

Mind a ketten dolgozunk, szóval van pénze neki is.

Mit lehet tenni ilyen esetben?

Úgy vélem ez valami betegség lehet nála, mint a kleptománia.

Nem akarom elhagyni mert nagyon szeretem, de ez sem mehet tovább.

Szerintem fél beismerni, hogy ez nála valami kényszeres dolog, így arra gondoltam valahogy tetten érem mikor kiveszi a pénzt, és akkor vonom kérdőre miért csinálja.

2017. febr. 7. 12:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Tedd jól látható helyre, irányozz rá mobilt vagy kamerát és felejtsd felvételen. Menj ki az udvarra, vagy 20 percre kocogni. Nézd vissza a felvételt.
2017. febr. 7. 14:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Még ezek után is jóindulatú vagy vele. Aki kleptomániában szenved, nem pént lop, illetve mindenfélét lopkod.

És ő nem csak lop tőled, hanem hazudik is neked, amikor tagadja.

Tényleg nem kellene pénzt hordanod magadnál egy jó ideig, és figyelni a reakcióját, ha nem akarod kidobni. De ez nekem már elég indok lenne bőven.

2017. febr. 7. 14:38
 13/25 anonim ***** válasza:

Állítsd neki "csapdát", és kényszerítsd a helyzetet olyan szituációba, hogy mindenképp lebukjon vele.

Készülj fel, hogy le leszel hordva mindenféle szemét számító gazembernek, anyagiasnak, önzőnek stb., de kivételesen legyél kicsit határozottabb és ne dőlj be a trükköknek vagy nagy fogdkozásoknak. Ha tudatosan lop azért nem fog változni, ha pedig klepto akkor azért nem tudja megállni, mert szó szerint nem TUDJA megállni.

2017. febr. 7. 15:01
 14/25 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,kérdező,de nagyon naiv vagy.Ez nem kleptománia,ugyanis a kleptomániások számukra értéktelen dolgokat lopnak(ergo nem pénzt)és utána nemis tagadják,mert bűntudat gyötri őket.Olvass utána.A barátnőd szimplán hülyére vesz,eljátssza a jókislányt,hogy ne keltsen gyanút.Ezért gondolod azt,hogy tök jó a kapcsolatotok.
2017. febr. 7. 15:10
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha így van, szakíts.
2017. febr. 7. 15:34
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi, amikor uj takaritonot hivtunk ugy teszteltuk a becsuletesseget hogy egy maroknyi aprot szortunk valahova. Legalabb annyi szazas es ketszazas volt ott hogy ha elveszel onnan parat fel sem tunik. De persze ez teszt volt tehat megszamoltuk elotte. A takaritono vegul becsuletesnek mutatkozott. Ez a trukk nalad is bejohet. Tegyel egy kis talkaba "apro tartokent" jo par szazast aprot stb. Pontosan szamold meg. Es ha nem lesz benne akkor tudni fogod tutira mi a stahsz.
2017. febr. 7. 15:41
 17/25 anonim ***** válasza:
12%
Akkor lesz esely ebbol kigyogyitanod ha nem letamadod a szembesitesnel hanem magadtol felajanlod hogyha kell neki egy kis penz NYUGODTAN szoljon, nem kell titokban kivennie. Olyan helyzetet kell teremtened hogy erezze benned tenyleg megbizhat.
2017. febr. 7. 15:44
 18/25 anonim ***** válasza:

A lebuktatás jó ötlet.

Telefonra millió app létezik, hogy "biztonsági kamera"-ként használd, PC-ről live-ba nézheted, csak ugyanazt a hálózatot kell használni (telefonon wifi, gépen kábel/wifi). Csak egy ötlet, picit beteges, de a legegyszerűbbnek tűnik.

2017. febr. 7. 15:47
 19/25 anonim ***** válasza:
72%

Én kivenném a pénzt a tárcámból és beleraknék egy levelet,amiben leírnám,hogy nagyon csalódtam benne.

Ha tényleg ki szokott venni belőle pénzt,akkor meg fogja találni.

Én valószínűleg azt is beleírnám a levélbe,hogyha ez egy betegség nála,akkor keresünk egy jó orvost és megoldjuk.

De ha nem,akkor viszont ne raboljuk egymás idejét.

Szerencséd van,ha egy családtagod csinálná ezt, nem tudnál sok mindent csináli,örökre a családtagod maradna.De itt "csak" a barátnőd, nem kötelező vele lenni többet.

Én nem tudnék benne bízni többet. És nem is hinném el ezek után,hogy szeret és komolyan gondolja a kapcsolatunkat.

2017. febr. 7. 16:21
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 és szerinted ha megtalálná a levelet,mit csinálna?Nyilván nemis mondaná,hogy megtalálta,így nem bukna le :D A kamerás módszer az igazi,vagy megszámolod mindig a pénzed és figyeled,hogy eltűnik-e.
2017. febr. 7. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!