Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglop a barátnőm, mit tegyek? Szakítani nem akarok vele!
1,5 éve vagyunk együtt, a nyáron kezdett eltűnni a pénztárcámból a pénz, kisebb címletek ezer, kétezer, ötszázas, vagy az apró.
Megemlítettem neki, de ő tagad, azt mondja csak beképzelem.
Eddig kb 6-8 alkalommal fordult elő, legalábbis ami nekem is feltűnt.
A kapcsolatunk minden téren nagyon jó, elvagyunk egymással, soha nem veszekszünk, egyedül csak a "meggyanúsítás" miatt szólalkozunk össze az elmúlt hónapokban.
Mind a ketten dolgozunk, szóval van pénze neki is.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Úgy vélem ez valami betegség lehet nála, mint a kleptománia.
Nem akarom elhagyni mert nagyon szeretem, de ez sem mehet tovább.
Szerintem fél beismerni, hogy ez nála valami kényszeres dolog, így arra gondoltam valahogy tetten érem mikor kiveszi a pénzt, és akkor vonom kérdőre miért csinálja.
Még ezek után is jóindulatú vagy vele. Aki kleptomániában szenved, nem pént lop, illetve mindenfélét lopkod.
És ő nem csak lop tőled, hanem hazudik is neked, amikor tagadja.
Tényleg nem kellene pénzt hordanod magadnál egy jó ideig, és figyelni a reakcióját, ha nem akarod kidobni. De ez nekem már elég indok lenne bőven.
Állítsd neki "csapdát", és kényszerítsd a helyzetet olyan szituációba, hogy mindenképp lebukjon vele.
Készülj fel, hogy le leszel hordva mindenféle szemét számító gazembernek, anyagiasnak, önzőnek stb., de kivételesen legyél kicsit határozottabb és ne dőlj be a trükköknek vagy nagy fogdkozásoknak. Ha tudatosan lop azért nem fog változni, ha pedig klepto akkor azért nem tudja megállni, mert szó szerint nem TUDJA megállni.
A lebuktatás jó ötlet.
Telefonra millió app létezik, hogy "biztonsági kamera"-ként használd, PC-ről live-ba nézheted, csak ugyanazt a hálózatot kell használni (telefonon wifi, gépen kábel/wifi). Csak egy ötlet, picit beteges, de a legegyszerűbbnek tűnik.
Én kivenném a pénzt a tárcámból és beleraknék egy levelet,amiben leírnám,hogy nagyon csalódtam benne.
Ha tényleg ki szokott venni belőle pénzt,akkor meg fogja találni.
Én valószínűleg azt is beleírnám a levélbe,hogyha ez egy betegség nála,akkor keresünk egy jó orvost és megoldjuk.
De ha nem,akkor viszont ne raboljuk egymás idejét.
Szerencséd van,ha egy családtagod csinálná ezt, nem tudnál sok mindent csináli,örökre a családtagod maradna.De itt "csak" a barátnőd, nem kötelező vele lenni többet.
Én nem tudnék benne bízni többet. És nem is hinném el ezek után,hogy szeret és komolyan gondolja a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!