Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz úgy magaddal vinni a barátnődet, ha a haverjaid nem viszik?
Ilyenkor menj at 1-2 fiu baratodhoz es veluk nezzed ezentul. Kepeket keszithetsz magadrol.
Koptasd le az ilyen pasit magadrol.
N
Elég gáz, hogy hív, majd egy másik személy döntése miatta levakarna. Ha jó a kapcsolatod a haverokkal, akkor miért is unatkoznál?
Nem látom a hosszú, boldog jövőt.
Ezen tényleg jogosan ki lehet akadni, micsoda hülye dolog, hogy elhí, te eltervezed, aztán meg szerintem ok nélkül keresztülhúzza. (azt még el tudom képzelni, hogy a haverok nyavajogtak neki, hogy óóó, ne hozzad máár a csajodaaat!, és ezért mondott le, de akkor is rossz a körítés.)
Én ebben a helyzetben azt csináltam volna, hogy elmegyek nélküle, ugyanoda. Nem tudom, hol akartátok nézni ezt a műsort, de ha valami beülős helyen, akkor szimplán odamegyek egyedül, és leülök a közelükbe. És ha ő észrevesz, vagy bármelyik haver, és odajön hozzám, akkor szépen elmondom, hogy a barátommal terveztük ezt a programot, de ő valamiért meggondolta magát, én meg eljöttem, mert egyrészt így terveztem, másrészt meg érdekel, úgyhogy most eljöttem nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!