Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz úgy magaddal vinni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz úgy magaddal vinni a barátnődet, ha a haverjaid nem viszik?

Figyelt kérdés
Nos nálunk ez a helyzet,én vagyok a lány. Természetesen nem arról van szó,hogy nem tölthet időt külön a haverokkal, de sokszor van az,hogy megbeszéljük hogy én is megyek,meg pár haverja is hozza a barátnőjét, aztán mikor kiderül hogy akár az egyik is "otthon hagyja" akkor nekem is maradnom kell. A héten már volt egy ilyen eset, mára pedig meg volt beszélve hogy elmegyünk SuperBowlt nézni,lett is volna kedvem,direkt úgy terveztem a holnapi munkát hogy ne keljen korán kelnem, és most kiderült hogy egy másik lány nem megy,ezért ő sem akar vinni. Normális ez? Én attól jól érezném magam,el vagyok a többi haverjaval is és nem az van hogy a nyakán logók. Vitázzak vagy felesleges úgysem érti meg?? Sokszor próbáltam már erről vele beszélni de mindig az a válasza hogy de úgyse lesz egy lány se és unatkoznek,pedig ez nem így van...
2017. febr. 5. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
7- es szovegertelmezesben jo vagy? Szerintem itt senki nem azt allitotta hogy egymas segggeben kell allandoan lenni sor isten ments! Itt a kerdesre kellett volna valaszolni es ahogy a kedves kerdezo ISMET leirta hogy milyen osszefuggesben felfogni a kerdest es ugy valaszolni. Szoval ezert unalmas a bofoges... mert csak velemenyt akarsz formalni nyimvan nem szeretetb tularadoan es vegig se olvasva a kerdest hajtogatod a hulyeseged ami egyebkent egy kozhely... vagyis felesleges
2017. febr. 5. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor menj at 1-2 fiu baratodhoz es veluk nezzed ezentul. Kepeket keszithetsz magadrol.

Koptasd le az ilyen pasit magadrol.

N

2017. febr. 5. 23:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet amit vázoltál, az bizony gáz. Egy az hogy kikadnék mint te, kettő az hogy a barátom sosem hozná ilyen helyzetbe, elég baj, hogy a tiéd így gondolkodik.
2017. febr. 6. 01:41
 14/18 omba ***** válasza:
100%

Elég gáz, hogy hív, majd egy másik személy döntése miatta levakarna. Ha jó a kapcsolatod a haverokkal, akkor miért is unatkoznál?

Nem látom a hosszú, boldog jövőt.

2017. febr. 6. 09:37
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

Ezen tényleg jogosan ki lehet akadni, micsoda hülye dolog, hogy elhí, te eltervezed, aztán meg szerintem ok nélkül keresztülhúzza. (azt még el tudom képzelni, hogy a haverok nyavajogtak neki, hogy óóó, ne hozzad máár a csajodaaat!, és ezért mondott le, de akkor is rossz a körítés.)

Én ebben a helyzetben azt csináltam volna, hogy elmegyek nélküle, ugyanoda. Nem tudom, hol akartátok nézni ezt a műsort, de ha valami beülős helyen, akkor szimplán odamegyek egyedül, és leülök a közelükbe. És ha ő észrevesz, vagy bármelyik haver, és odajön hozzám, akkor szépen elmondom, hogy a barátommal terveztük ezt a programot, de ő valamiért meggondolta magát, én meg eljöttem, mert egyrészt így terveztem, másrészt meg érdekel, úgyhogy most eljöttem nélküle.

2017. febr. 6. 10:41
 16/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem ez elég kamuszövegnek tűnik. Unokatesómmal a barátnője csinálta pont ez, csak fordítva, hogy ő a lányokkal lesz, közben meg a lányok pasija is ott volt, unokatesóm meg otthon ült, mert azt mondta neki a n, hogy nem lesznek más csávók :D Jó, most nem állítom, hogy a haverjai vittek más lányokat is, de szerintem ha jól megvagytok, nem kéne, hogy ciki legyen, főleg, ha jól kijössz a haverjaival.
2017. febr. 6. 11:19
 17/18 anonim ***** válasza:
84%
Én rengetegszer egyedüli lány vagyok a társaságban. Párom midnig vinni akar magával, ha van kedvem megyek is. Senkit se zavarok, sőt, jól elvagyunk, bírom a srácokat. Szerintem is kamu duma 26/N
2017. febr. 6. 12:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Na beszéltem vele utána, úgy tűnik megértette hogy ez nem így működik,aztán volt hogy megyunk együtt,de végül otthon néztük kettesbe egy üveg rosé társaságában:) remelem ebből többet nem lesz balhé,koszi a válaszokat!
2017. febr. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!