Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, eltudnátok fogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, eltudnátok fogadni, hogy ha ilyen barátnőtök lenne? Aki nagyon picit talán furcsa?

Figyelt kérdés

A baratnodnek van 3-4 fiu

haverja akiket eleg regota ismer es jo viszonyban van veluk, ezert puszi, oleles megszokott dolog, ha talalkoznak.^^

Neked csak 1x, emlitette meg, hogy vannak ezek a fiuk akikkel joban van es a haverjai.^^

Facebookon szinte soha nem tud neked vissza irni, mert nem szeret sokat potyogni es ugy gondolja mindent megtudtok beszelni szemelyesen, meg telefonalni is tudtuk, ezert ha kerdezel tole valamit messengeren, akkor 2 opcio lehetseges. Vagy nem ir vissza neked.

Vagy inkabb kepes felhivni, meg akkor is ha csak annyit kerdeztel tole, hogy "kb mikor ersz haza?". ^^

Ha minden este 10korul futni menne es masfel orat elvan az mennyire lenne "gond" szamodra? Nem lenne baj, hogy elmegy ejszaka futni?^^

Ha veszekedtek, vagy csak kisebb vitak, nezetelteresek vannak, akkor a baratnotok nem mer sokszor megszolalni, csak zavarban van es ha osszevesztek inkabb megy, rohan utanad es atolel, szorit magahoz, a fejet a melkasodba temeti es csak bocsanatot ker toled.

Megbeszelni vele a dolgokat akkor nem lehet amikor elotte veszekedes volt, lehet, hogy csak este vagy a kovetkezo nap szanja ra magat, hogy megbeszeljetek a problemakat, de akkor o kezdemenyezi a bekulest, aminek feltetele, hogy kozben megerinthet, pl megfoghatja a kezed vagy hozzadbujhat kicsit.^^

A szeretlek szot csak akkor mondja, ha szexeltek vagy akkor ha agyban vagytok es mar azthiszi, hogy alszol, de olyankor mindig atolel hatulrol es az arcat a hatadba furja.^^

Ha valamit kersz tole, vagy csak tanacsra lenne szukseged, akkor melletted lenne mindig!^^

Soha nem csalt meg teged, lathatoan nagyon szerelmes beled es elegge ragaszkodo tipus.^^

Csak kicsit furcsa..^^

2017. febr. 5. 08:36
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
A varos szelen van egy hosszabb kerekparut, arra megyek futni. Ott mar egy lelek sincs olyankor. Csak egy-egy kocsi jar arra.
2017. febr. 5. 09:36
 12/54 anonim ***** válasza:
6%
Érthető h félt, biztosan azért teszi mert szeret. A kis szexmániás barátod! Együtt laktok? Mennyi idősek vagytok?
2017. febr. 5. 09:40
 13/54 A kérdező kommentje:

Minden este megyek futni, ezert olyankor nincsen szex, de akarok ezen valtoztatni es heti 3xor megyek csak futni. Amugy mindennap van szex, reggel is szokott lenni, ha delutan szabadok vagyunk akkor is van lehetosegunk.

Igen, egyutt lakunk. Fél éve.

20 leszek a barátom 27 éves.

2017. febr. 5. 09:46
 14/54 A kérdező kommentje:
Az miért baj amugy, ha vannak fiu haverjaim es veluk joban vagyok? En nem szoktam meselni roluk a baratomnak, csak megemlitettem oket, hogy azert tudja. Es huseges vagyok, nagyon szeretem a baratomat, amiota egyutt vagyunk nem is nagyon talalkozok a haverjaimmal. Meg a tobbsege par evvel idosebb nalam es nekik is van sajat eletuk. A puszit, olelest, nem mondtam a baratomnak, azt csak ugy leirtam nektek, hogy zavarna-e valakit.
2017. febr. 5. 09:53
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

"Az miért baj amugy, ha vannak fiu haverjaim es veluk joban vagyok?"

Te belelátsz a saját fejedbe, és tudod, hogy hűséges vagy, de ő nem lát bele, és azt látja, hogy manapság a hűség elég ritka kincs, gyorsabban csalják meg egymást az emberek, mint ahogy ezt leírtam.

Szerintem pont ezért érdemes vele beszélni arról, hogy ezekkel a srácokkal milyen a viszonyod, ha titkolod akkor csak azt éred el, hogy ami ismeretlen attól fél

2017. febr. 5. 10:04
 16/54 anonim ***** válasza:
76%

az írásod, fogalmazásod alapján 16nak gondoltalak :SS

Nekem nem kéne ilyen éretlen kislány

2017. febr. 5. 10:09
 17/54 A kérdező kommentje:
En nem akartam ezt titkolni, meg mondtam is neki, hogy van par haverom. ( barataim nincsenek) Azert nem meseltem neki tobbet errol, mert ugy gondoltam az csak jobban zavarna, ha en errol beszelek neki. Mivel amikor megemlitettem oket akkor az lathatoan nem tetszett neki es szolt is, hogy ennek kicsit sem orul. Ha talalkozom a fiukkal, en szolnek neki, de nem akartam ot ezzel terhelni. Es nem csalnam meg a baratomat, nagyon fontos nekem es szeretem ot.
2017. febr. 5. 10:12
 18/54 A kérdező kommentje:
Igen, nem megy a fogalmazas, meg eretlen is vagyok, tudom. Valtoztatni akarok par dolgon, epp ezert.
2017. febr. 5. 10:14
 19/54 anonim ***** válasza:
84%
Éretlennek tűnsz. Kezdve azzal, hogy 9x használtad ezt a handulatjelet. Persze, ez szőrszálhasogatás részemről, csak na, érted. Ettől függetlenül értékes lehetsz a kapcsolatodban, nyílj meg. És még valami, attól amit leírtál még nem leszel furcsa, inkább átlagos. A furcsa nálam bőven nem itt kezdődik, de kinek mi.
2017. febr. 5. 10:16
 20/54 anonim ***** válasza:
76%

Így a leírás alapján 15-nek tippeltelek. Szerintem nagyon gyerekes és éretlen vagy még. Nem baj, ha van haverod, de az ölelkezés-puszizkodás is tinikre vall, felejtős.

Nem írsz vissza messengeren ha felteszek egy egyszerű kérdést?

Nem tudsz kiállni magadért és elmondani a véleményed ha vitatkozunk?

" rohan utanad es atolel, szorit magahoz, a fejet a melkasodba temeti es csak bocsanatot ker toled." Ez mégis mi? :D Rohadt nevetséges.

És mi ez a sok ^^?

Ez nem egy shoujo anime... Nem tudnék komolyan venni egy ilyen éretlen, gyerekes, álomvilágban élő lányt, aki nem tudja a szemembe mondani, hogy szeret.

2017. febr. 5. 10:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!