Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem bír magával, furcsa szokása van, hogy állíthatnám le?
Nagyon harmonikus a kapcsolatunk, 5,5 éve vagyunk együtt, vannak kisebb hullámvölgyek, de egy hullámhosszon mozgunk minden téren, mindent meg tudunk beszélni, DE! már hamar rájöttem, hogy barátnőmnek van egy különös szokása. Kb.1,5 éve voltunk együtt mikor elkezdődött, azt mondja, mindig van ilyen korszaka, most is épp egy ilyenbe csöppentünk. Mutogatja magát ismerőseinek, idegeneknek.Ez félévente előjön nála, nem lép félre, nem csal meg, ebben biztos vagyok, de nekem ezt nagyon nehéz elfogadnom, szerintem nem is egészséges. Szóval fogja magát és különböző internetes portálokra meztelen, arc nélküli, puncis-cicis képeket tesz fel, begyűjti a bókokat, elgondolkozik a kritikákon, felpezseg a vére, alig bírok vele ilyenkor, a mai napig kívánja a napi 1-2 szexet, de csak ilyenkor, ha más pasik felizgulnak rá. Kérlek segítsetek mi tévő legyek?! Egyre nehezebb elviselnem!
Legutóbb kitaláltam, hogy csináljuk hármasban (a 3. fél férfi lenne) de nem ment bele. Azt reméltem hogy ez megoldja a gondot. Egyébként nem elégedett magával, zavarja egy csomó minden magán. Én hiába dicsérem, mert szerintem nagyon szép, nem érdekli. Idegenektől, másoktól várja a megerősítést. Mit tegyek? Már elegem van a folytonos veszekedésből ami emiatt kialakul.
"Egyébként nem elégedett magával, zavarja egy csomó minden magán."
Nyilván ezért csinálja. Küldd el pszichológushoz, de komolyan. Az alacsony önértékelésen csak egy jó szakember képes segíteni.
Kamu.
Ha nem, én elhagynám.
De nincs olyan épp eszű ember aki 2férfi 1nő-be belemenne párkapcsolatban. Szóval kamu.
Nem elég hogy van csajod még imád is nudizni abszolút szexéhes és elégedetlen vagy.
Te r**** kib**** mázlista.
Hümm... érdekes lenne ugyanez a kérdés pasasos verzióban. :)
Szerintem simán szétf*káznák az illetőt, aki a nője mellett másoknak is csapná a szelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!