Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság még vannak, olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság még vannak, olyan szép lányok akik az érzelemre mennek és nem az ÉLVEZETRE?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 13:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
En magam , atlagosnak tartom, a kornyezetem szerint jol nezek ki, okos vagyok. Igen , nekem fontosak az erzelmek de a szex is nagyon fontos, nem tudnam ugy elkepzelni a kapcsolatom, hogy ne szeretkezzek a parommal, altalaban 2 naponta talalkozom a baratommal es akkor mindig van szex.
2010. máj. 7. 14:35
 22/25 anonim ***** válasza:
persze
2010. máj. 7. 14:40
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy nem kell szex, hanem, hogy a kapcsolat nem csak dugásból áll. Gondolom így gondolta a kérdező. :)

F19

2010. máj. 7. 15:04
 24/25 anonim ***** válasza:

Idézet egy másik szerző tollából:

"Na, pont erről dumáltunk a srácokkal múltkor: mindenki impotens, f*sik csajozni meg odamenni meg komplexusos és ebben a mai nők nagyon benne vannak. Közben a faterék mesélik hogy régen ez úgy volt, hogy az ember odamegy, ha buli van meghívja valamire, megkérdezi nem táncolnak-e, és a nők még tudtak normálisan válaszolni, nem is értik az idősebbek, ma hogy tud sok huszonéves még mindig b@szatlanul kockulni egész nap a gépe előtt, mert a mai nőnek nem jók. Össze-vissza k*félnek mindenkivel, aztán azt mondják, csak ugyanazt csinálják mint a férfiak (persze az nincs benne a gondolatmenetükben, hogy egy átlag férfinak az ilyesmiért küzdeni kell, pénzt kell költeni, jófejnek kell lenni és odatenni magát, míg egy nő lemehet bulizni péntek este melegítőben is, amíg viszi a punciját és még pulzusa is van, valaki mindig lesz aki megdugja). Aztán meg megy a sírás, hogy én nem vagyok ribanc, miért baj ez, hogy nekem is jól esik a szex. Ja, nekem meg akkor az esik jól, ha egyfolytában zabálok és 190 kilósra hízok, engem úgy kell elfogadni, hogy én ebben nem tudok mértéket tartani (illusztráció).

Fizetni semmiért nem kell ("kösz a bort srácok most mennem kell haza, sziasztok, puszi!"), de föl kell hívni egy nap kétszer, ki kell találni mit csináljunk, hogy aztán "egyenrangú partnerként" neki már csak élveznie kelljen mindent. Aztán leköpnek, mert a "magyarpasi" az mind igénytelen, ki kell menni "olaszba", ott összejönni valakivel, aztán csodálkozni, hogy Giacomonak keleti k*rvaként csak pár k*rásra voltál jó, és valahogy nem akar ideköltözni Pestre hogy a szüleiddel lakjatok, jobb neki a tengerparton koktélozni a jet-ski kölcsönzője előtt és felszedni még 20 ilyen csajt egy hónapban.

45 évesen meg majd belelóg a kezetek a bilibe és sírtok a lisztferenctéren hogy manapság normális pasit legalább olyan nehéz találni, mint kivis camparit pesten meg fajtiszta havanese-kiskutyát, és hogy szarazélet, de úgy szülnétek, csak nincs kinek."

Ez nem a teljes szöveg volt, csak egy kiragadott része, azonban a teljes szöveg nagyjából háromszor ekkora, és nem akartam elvenni senkinek a kedvét a terjedelme miatt az elolvasásától. A forrásban bárki megtalálhatja harminc másodperc keresés után a többi részét is az idézett cikknek. Amik fennakadtak volna a gyakorikerdesek trágárságszűrőjén, ahhoz raktam egy @ vagy egy * jelet, de a szöveg változatlan maradt.

Érettnők.blog

2010. máj. 7. 16:00
 25/25 A kérdező kommentje:
ennél jobban meg se fogalmazhattad volna,és hozzáteszem,hogy a kedves aranyos jobbra hivatott töbi lány ezek a ribik miatt maradnak pártalanul ,ezzel folytatódik az ördögi kör.
2010. máj. 7. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!