Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság még vannak, olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság még vannak, olyan szép lányok akik az érzelemre mennek és nem az ÉLVEZETRE?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 13:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

élvezet alatt mit értesz???

am igen, vannak olyanok akik nem azt mondják hogy : "Majd lesz egy férjem aki eltart, és megvesz nekem mindent.Lehet hogy nem fogom szeretni, de legalább meglesz mindenem."

Vannak ilynek igen.

2010. máj. 7. 13:40
 12/25 anonim válasza:

nem az a lényeg hogy mit dolgozik.

persze ha közmunkán van azért meggondolnám..:D

2010. máj. 7. 13:41
 13/25 anonim ***** válasza:
Öhm. jah:D vannak.. most téll nem azért h egoista vagyok, csakhát mindenki azt mondja h szép vagyok meg h nagyon jól nézek ki..:D És izé..ha tényleg így van akk sztm én ilyen vagyok, mert engem tökre nem érdekel a pénz.. mármint érdekel merthát csak lányból vagyok, de nekem az nagyonn örömöt okoz, ha a pasim pl egyszerűen megölel, vagy megcsókol:D vagy azt mondja h szeret...^^ és ha azon múlna h éhenhalok mertnincs pénzem, akkor sem kérnék, senkitől sem...:D vhogy nincs pofám. mert mostincs sok pénzem..^^ de ígyis elvagyok.:D (16/L)
2010. máj. 7. 13:43
 14/25 A kérdező kommentje:
értem,örülök hogy ennyien vagytok a valós életben ez kevesebbnek tűnt:)
2010. máj. 7. 13:45
 15/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha te egy olyan jó pasi/nő lennél, aki megteheti, hogy válogat, akkor te mit választanál? A legjobbat, vagy azt, ami nem olyan jó, na de beérem ezzel is?

2010. máj. 7. 13:49
 16/25 A kérdező kommentje:
a beérem ezzel is-t választanám,mert nem vagyok álom pasi,a szívemre szoktam hagyatkozni.ráadásul az ebbe a kategóriába eső lányok nem pénzlehúzó autómaták,a többsége.
2010. máj. 7. 13:52
 17/25 A kérdező kommentje:
vagy mégis csak álompasi vagyok?mert válogatok és kevés nőm volt,1 darab... ki tudja,nem vagyok helyi raj aki mindenkivel kufircol,látom a szépet és a jót is.
2010. máj. 7. 13:54
 18/25 anonim ***** válasza:

kérdező!

A beérem ezzel is -kategória, aki nem pénzlehúzó, az mitől más, mint aki lehúzna?

Mi az a tulajdonság, amiben a két nő között különbség van? Pl. az egyik bulizós a másik nem? Vagy az egyik gazdag, a másik szegény?

2010. máj. 7. 14:03
 19/25 A kérdező kommentje:
nem lehet így külön kategorizálni,de ha ránézek egy lányra nagyjából sejteni,hogy szerényebb-e visszahúzódó,mint a másik aki kifeni magát tíz kiló vakolattal kiteszi minden báját,az orra az eget verdesi épp hogy nem esik hátra ,szóval nem érdemes kategorizálni de sejthető.
2010. máj. 7. 14:06
 20/25 anonim ***** válasza:
Én szép lány vagyok és nem csak a pénzre megyek. Nem is tudnék olyannal lenni, akinek nincsen esze stb., csak pénze. Elunnám magam mellette. Ha pénzre van szükségem, akkor azt megteremtem magamnak. Csak végső esetben jutnék el odáig, hogy egy férfival csak a pénze miatt legyek. És tudom, hogy akkor se lennék boldog.
2010. máj. 7. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!