Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a baja velem, miért rajtam csattan az ostor? Miért csinál ilyeneket?
Elöző héten a barátommal elmentünk moziba, de nagy meglepetésemre a legjobb fiú barátom is ott volt két másik fiúval ( nem ismertem őket) köszöntem neki(k) utána a párommal helyet foglaltunk a moziban, de a fiú barátom a másik oldalamra ült és a két másik srác pedig mellé vagyis ők a szélén voltak, amíg nem kezdődött el a film, beszélgettünk, aztán már kezdődött is a vetítés. Az egész este veszekedésbe torkolott, a fiú barátom megállás nélkül beszélt, beszélt és kommentált mindent, nem zavart, de az igen, hogy a párom figyelmét elterelte és bennünket nézett, a szerelmem ráadásul pipa is volt.😫 Szóltam a fiú barátomnak, hogy inkább maradjon csöndben, mert moziban vagyunk és nem itt kellenne beszélnünk😓. Nem telt el 20 perc amikor meg leejtette a telefonját az meg hát hova máshova esett az én székem alá, rögtön lehajoltam és ő is meg én is a vak sötétben kerestük a keszüléket. Később megint beszélni kezdett velem, hiába szóltam neki, hogy legyen csöndben, a párom meg fogta magát felállt és kérte, hogy most azonnal cseréljünk helyet, erre a fiú barátom ott mindenki elött elkezdett jelenetet rendezni, veszekedtünk mind a 3-an. Én próbáltam őket leállítani, de nem sikerült úgyhogy perceken belül kijutottam az épületből, a párom jött csak utánam aki tiszta ideg volt és fújtatott mint egy bika. Kérdezte, hogy ki ez a kis p*cs őt nevezem csak barátnak? Pedig ismeri a fiút.. Velem ordibált, amikor semmi rosszat nem tettem szerintem. Nem én hívtam el a srácokat, és kértem, hogy foglaljon helyet mellettem a fiú barátom. Beszálltunk a kocsiba haza értünk az úton végig azt hallgattam, hogy megfojt engem is, de a fiú barátommal kezdi.
Azóta neheztel rám emiatt, vagyis úgy érzékelem, mert sokszor kaffog, lekezelő és mindenért megszól pl tegnap azért, mert a telefonomon a egy férfi modell a hátterem. Már kb fél éve ez van kirakva, nem jelent semmit az egész. Amikor elmentem otthonról és elötte befújtam magam parfümmel, akkor is beszólt, hogy én kinek akarok tetszeni ennyire és miért használok parfümöt...? És most jön az ami már számomra nagyon nevetséges, ma reggel azt vettem észre, hogy kidobta az összes tangámat a szemetesbe 😧 a nyakláncot amit tőle kaptam azt meg elnyelte a föld, mert nincsen az éjjeli szekrényemen, pedig minden reggel a nyakamba akasztom. A párom már dolgozik.
Most csak kavarognak bennem a kérdések. 😞
Szerintetek most miért csinálja ezt? Mi a célja ezzel? Ennyire haragszik rám? Csak szerintem esik túlzásba? 😖
A párom 23 éves.
L/19
"Beszálltunk a kocsiba haza értünk az úton végig azt hallgattam, hogy megfojt engem is, de a fiú barátommal kezdi."
Ez a mondat tényleg mindenkinél elveszik? Soha. Ismétlem soha nem mondunk ilyet a párunknak!!!
Oké, értem ezt a telefonos dolgot csak azért írtam, mert hirtelen minden baj volt...
Eddig nem volt semmi gond, mindent megtudtunk beszélni!!!!!
És szerintem elég sok időt töltünk együtt, nem akartam őt megbántani ezzel.
De kérlek titeket, azt azért ne akarjátok megmondani, ebből a kis "rövid" szösszenetből, hogy én milyen ember vagyok. Tényleg szeretem a páromat, igazából nem történt semmi extra akkor ott, kicsit felvan fújva. Amúgy voltunk már moziba úgy, hogy a barátom húga és a barátnője velünk jött, a film alatt végig velük diskurált vagy nem tudom..nem zavart, mindenki jól érezte magát, pedig láthatóan csorgatta a nyálát a párom húgának a barátnője a nyálát amikor az én fiúmat sasolta. Tudom, hogy hiba volt ez..de ha most ez abba csap át, hogy mindenki letámad és megjósolja mi lesz velünk és, hogy én milyen vagyok akkor ne írjanak azok az emberek. A nők pedig tényleg ne küldjenek privátokat-.- ez az 5dik "mocskos" trágár szövegű levelem.
Hibás voltál abban, ahogy lereagáltad az egészet a moziban, ebben igaza van a többieknek. Nem álltál ki a barátod mellett, meg milyen barátaid vannak neked, hogy ennyire nem tudnak viselkedni.
DE!
Milyen elmebeteg pasi az, aki ilyeneket beszél, hogy megfojt titeket, meg kidobja a tangáidat??? Hát én ott dobtam volna ki. Szakíts vele minél hamarabb, mert amit te tettél, az megbocsájtható, de ahogy ő viselkedik, én félnék a helyedben. Nagy bajok lehetnek a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!