Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mért szeretitek ha megaláznak? Ha nem szeretitek akkor még is mi az oka, hogy még is visszamentek ahhoz az illetőhöz?
Szia,
talán azért mert egyrészt hagyja magát, másrészt pedig a szerelem... Sokat tűrünk a férfiaknak. Noha én ennyit nem tűrnék már el, az tuti! Ha a Kedvesem megemeli a hangját, már akkor szólok neki, hogy vegyen vissza. Másrészt nálunk féltékenységnek részéről nyoma sincs, én viszont sokkal féltékenyebb vagyok. A múltkor a pizzafutár úgy akart felszedni a lakás ajtajánál, hogy ő a szobában volt, és mindent hallott, és abszolut nem volt féltékeny. Fordított esetben, én azért kimentem volna...:)
Mindenesetre, noha nem is vagyunk a világ legboldogabb párja, de ha mások előtt szégyenítene meg ilymódon, azthiszem elválnának útjaink, bármennyire is szeretem!
24/L
Mert jó az illető az ágyban, ennyi... "A nő olyan mint a parketta, ha jól fekteted egy életen át taposhatsz rajta"
Amúgy lehet hogy volt ennek vmi előzménye, pl egy megcsalás. Ami után volt olyan gerinctelen a srác hogy folytatta, de bízni meg nyilván nem tud benne tovább, csak ahhoz puhapocs hogy elküldje, inkább elhatározta hogy így áll bosszút.
1. A lányok jobban tudnak ragaszkodni, reménykedni, hogy újra jó lesz ,a mi most xar.
2. Egyik normál emberi dolog az, hogy a megszokott xart jobban elviseljük, mint sem hogy változtassunk.
3. A nem változtatás egy kényelmes tér; a változtatás meg energiabefektetéssel jár, és nem tudjuk hová vezet. Sokan a kényelmes tért választják, mintsem hogy a bizonytalan új útra lépnének.
A nők a f***t meg a verést visszasírják.
Ne kérdezd miért.
Meglepő a téma, csak most bukkantam rá, és hasonló helyzet volt már a környezetemben is...beteg a lány? Nem lehetséges, hogy emiatt van kisebbségi érzése, és ezért ragaszkodik bármi áron, mivel az önértékelése csekély?
Milyen betegsége van?
Pszichológus Húga vagyok /31/
A kérdésből és többi hozzászólásodból lejött, hogy fontos neked ez a lány. Szerintem mazochista. Más magyarázatot nem tudok erre. Voltam és is olyan kapcsolatban ahol elmondtak mindennek teljesen alaptalanul, és a megszokás és a ragaszkodás sokszor visszatartott attól, hogy kilépjek belőle. De egy pillanatig sem állítottam, hogy boldog vagyok. Megjegyzem nekem sikerült tiszteletre tanítanom a volt páromat.
A lánynak, akiről írtál, leginkább egy pszichológus kellene. Meg a szüleinek is jobban figyelniük kellene rá. Sajnos akarata ellenére nem tudsz segíteni rajta. Ha őszintén azt mondja, hogy ő így boldog, akkor komoly gondjai vannak a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!