Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nők/lányok akiknek van valamilyen testi problémájuk (pl műtéti hegek) ti hogyan fogadtátok el magatokat a párotok előtt meztelenül?
A barátnőmet elég nagy trauma érte a közelmúltban és meg is kellett műteni. Nagyon nehezen békél meg magával, félek hogy nem lesz képes soha teljesen elfogadni magát. Én nagyon szeretem, mindennél jobban és ezt minden adandó alkalommal el is mondom neki. Szeretkezünk már de ő azon a bizonyos helyen folyton takargatja magát, hiába mondom neki, hogy nekem ő a leggyönyörűbb a földön és nagyon kívánom és számomra tökéletes. Mennyi idő ezt feldolgozni vagy elfogadni? Mit tegyen ilyenkor a férfi, hogy könnyebb legyen?
Fiatal lányról van szó aki nagyon sok mindenen keresztül ment, és látom rajta, hogy képtelen elfogadni ami vele történt. Jár szakemberhez, de én nem látom egyenlőre az eredményt.
Nekem a nyakamon van egy nagy heg, pontosabban az egész torkomon átível, kábé a füleim vonalában van a két vége.
Engem sose zavart (5 éves korom óta megvan) és a párom nagyon szexinek tartja.
Én viszont a testemmel, pontosabban a női szerveimmel nem voltam sokáig megbékélve. A melleimet, és a nemi szervemet is csúnyának tartottam.
A barátom viszont megnyugtatott, hogy gyönyörűek és neki ők a tökéletesek, így elfogadtam én is :)
Ez az egész dolog rajta múlik, de Te is sokat segíthetsz neki. Viszont ha nem megy, és ő is szenved a problémái miatt, akkor ajánlott lenne egy pszichológust felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!