Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 2 éve járok a barátommal de mostanság egyre
kevésbé kívánom őt mi lehet a baj? (kb.1 hónapja)
nehogy otthagyd "ne légy barom" csaljad csaljad és megint csak csaljad
2010. máj. 7. 00:52
12/19 A kérdező kommentje:
az értelmes válaszok.. kedvenceim..
Nagymamam azt mondta(mikor hasonlo problemaim voltak), hogy a szerelmunk kisebb langra kapcsol neha, hogy aztan ujra es ujra fellangolhasson!
2010. máj. 7. 01:17
Kedves Kérdező!
Véleményem szerint, már monoton lett a kapcsolatotok, vagy már lehet ogy nem is szereted. Legalább is nem vagy már bele szerelmes. Hogyha meg jó vele lenni, csak a szexet nem kívánod, akkor még ne szakítsál ilyen hamar. Kérd meg a barátodat hogy változtasson egy kicsit magán! Mind öltözködésileg, hajviseletileg! (külsőleg). Mert ha a szex a baj akkor csak abba gondolj bele, hogy lehet a másik pasidat kívánni fogod, de benne van a pakliban, hogy úgy fog veled bánni mint egy ronggyal, és semmi biztosíték nincsen arra, hogy azt nem fogod megunni egy idő után! Egyszóval beszéld meg vele a dolgot, próbáljatok meg változtatni kicsit, ha úgy se jó akkor jöhet a szakítás. (Ez az én egyéni véleményem!)
Remélem tudtam segíteni
Üdv: egy válaszoló
2010. máj. 7. 05:15
15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) sajnos ezt már probáltam 2hétig át áll a kérésemre aztán észrevétlenül vissza :S De most komoly elbeszélgetés lesz asszem :) Bár az is lehet baj hogy minden hétvégén nálam alszik minden nap találkozunk néha kicsit sok...(ha azt mondom h ne aludjon itt hétvégén akkor is kikönyörgi hogyha elmegyek haverokkal hadd legyen nálam hogy addig is láthat -.-)
Úgy utálom az ilyen dilis csajokat, basszus jobban örülnél egy olyan pasinak aki hazaér azt mondja: asszony hozd a söröm, kettőt beléd rúg majd odébb lök és nézi a meccset.
örülj neki h találtál egy ilyen kedves srácot, és tárj észhez!!! 24/L
2010. máj. 7. 08:25
ha minden nap találkoztok egy kicsit sok??? szerintem nem szereted ha szeretnéd nem így éreznél, nekem is volt ilyen kapcsolatom hogy úgymond tehernek éreztem a találkozást, szakítottam is mert nem bírtam tovább, és nálunk is megvolt az hogy bármit kértem megtette ... az sem feltétlen jó mert nincs önálló akarata és én pl. szeretem ha a pasimnak megvan mindenről a véleménye, most olyan kapcsolatban vagyok ahol ha 2 órára megy el a szerelmem akkor is hiányzik és már egy éve vagyunk együtt :) úgyhogy szerintem ne légy gyáva és lépj mert az én véleményem szerintem még mindig jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban 22/L
2010. máj. 7. 09:18
Én 2 évig ezt csináltam az ex pasimmal. Mondjuk 1 hónap még nem sok idő, várj egy kicsit, és ha úgy érzed, ennek semmi jövője, akkor mond meg neki az igazat. Neki is jobb, ha elhagyod és nem szenved, hidd el, talál mást! Ahogy te is... Én is azt hittem, h nem kellek másnak úgyse, meg mit tudom én, aztán fenét! Most olyan szerelmes vagyok, mint még eddig soha, imádom a páromat! És nálunk a napi 1 sex simán megvan! ;)
2010. máj. 7. 09:41
Mi lenne, ha 2 hétig nem találkoznátok, utána még jobban örülnétek egymásnak.
Egyébként hasonló helyzetben vagyok, csak én együtt is lakom a barátommal. Jobb lenne, ha külön költöznénk, de akkor meg szakítás lenne belőle, azt meg semmiképpen nem akarom.
2010. máj. 7. 10:18
Kapcsolódó kérdések: