Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a férfiak erőltetik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak erőltetik inkább, hogy közösségi oldalakra ki legyen téve hogy kapcsolatban van az illető nővel?

Figyelt kérdés
Nagy ismeretségi körömben ezeket hallom, tapasztalom, hogy általában a férfi sürgeti az új kapcsolatoknál, hogy közösségi oldalra ki legyen téve hogy kapcsolatban x, x -nal?
2017. jan. 30. 21:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bevállalom: ha lesz barátnőm, akivel tényleg komolyan, hosszú távra együtt vagyunk/leszünk, akkor nekem igenis fontos, hogy ha valaki kíváncsi rá, az lássa, hogy nekem van a legcsodálatosabb barátnőm a világon. Nem reklámozni akarom, hogy van, egyszerűen csak büszke vagyok rá, mint amikor megfogom a kezét nyilvánosan.
2017. jan. 30. 22:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Igazi reprezentatív felmérésen alapul a kérdés.
2017. jan. 30. 22:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Én meg férfiként késleltetem, nem akaorm befejezn ia beszélgetést más lányokkal nem akarom a népszerűségem visszaesését, jhöet a "megkövezés" :D

21/F

2017. jan. 30. 23:12
 14/18 kolosszus22 ***** válasza:

Engem sosem izgatott ez a facebook kapcsolatosdi, esetemben inkább a nők akarták mindig hamarabb kitenni.

Viszont megmondom neked simán mi az oka, van egy lánytesóm szóval tudom. Manapság nagyon sokan használják ismerkedésre a facebookot, ez a világ van, tesómat is is heti szinten több faszi találja be ismerkedési célzattal, szóval amíg nem rakod ki ,hogy kapcsolatban vagy addig hajlamosak úgy venni ,mintha tuti nem lenne senkid és megy a nyomulás. Szóval a konkurencia lerázása a fő cél ilyenkor.

2017. jan. 30. 23:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát nálunk fordítva volt. De lehet le kéne törölni most azt mondom, de most tudni nem tudná hova tenni és megbántódna, ha letörölném a kapcsolati állapotomat vele.
2017. jan. 31. 00:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Engem mindig is bosszantott ez. Ki a francot érdekel a közösségi háló ha együtt vagyok valakivel ? Fenének kell azon a sz@r facebook-on lógni állandóan...

Élni kell a való életben és kész.

Engem addig addig bosszantott az exem azzal, hogy engedélyezzem az idővonalamon azt amin megjelölt míg meg nem szüntettem az regem. Ez a kijelölősdi is csak mutogatás a külvilág felé tök fölöslegesen mert az élet nem ott zajlik .. akkor meg mi ez a virtuális játék ?

31/F

2017. jan. 31. 04:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert a nők előszeretettel flörtölgetnek, ismerkednek facebookon kapcsolat mellett is, és ha nincs kint náluk, hogy kapcsolatban, akkor többen írnak rájuk.
2017. jan. 31. 07:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy aki ismerkedni akar az így is úgy is fog. Felesleges ez a " körbevizelem " és megjelölöm dolog.

Exem is ki tetette velem, hogy együtt vagyunk, de ugyan olyan face függő volt folyamatosan. Ahogy vége lett a kapcsolatnak pár hét és már választott is magának azok közül akikkel még a kapcsolat alatt dumált..

31/F ismét.

2017. jan. 31. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!