Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg magamnak Sp-t? (Éder Krisztián)
omg
minekazneked?
vannak normális pasik is
amúgymeg b|_|zi
és hangja sincs :D
Szia!
Nagyon egyszerű a dolog, de fontos lenne tudni, mit akarsz tőle pontosan? Mert nem mindegy a válasz szempontjából.
Általánosságban, szerintem próbálj meg valahogyan a közelébe férkőzni, szemkontaktust kezdeményezni vele, ez hasznos lehet, így talán kiszúr magának. Vagy írj neki verset, küldj neki fényképet. De az is lehet, hogy ez nem túl izgalmas számára, bizonyára sokan vannak a te helyzetedben, akik próbálnak közel kerülni hozzá. (és ez igaz más celebekre is). Egy biztos: semmivel nem különbek ezek a celebecskék nálad, csak könnyebben megy a pénz a zsebükbe, mint más, halandó embereknek, ezért mindig tartsd szem előtt, hogy egyenrangúak vagytok.
Üdv
MM
Figyu ne strapáld magad! Nem érdemes sztárba szerelmesnek lenni!
Ismized egyáltalán ?
Hány éves vagy?? Lehetséges hogy koncert után beszéltél vele én is beszéltem már vele sokszor de azon kívül tudsz róla bármit??
:D
először is SP nem meleg, fogjátok már fel. -.- ez csak pletyka, amit azok terjesztik, akik nem bírják.-.- amugyis Lola tetszik neki, de ezt nem fejteném ki. xD
másodszor: megszerezni magadnak? SP-t? ez most komoly? nem gondolod h ennek 1:10000000000000 az esélye?! :D
éés harmadszor: a mediterrán típusú lányok jönnek be neki, és egy lányba először a szemét és az arcát nézi meg, viszont szereti ha egy lánynak szép mosolya van, de a belső is fontos neki.
;D
Szia!!
1:ha Pesti vagy van esélyed!!(annyit elárulok h a westend környékén lakik)
2:SP nem b.zi
3:nem baj ha 1 sztárba vagy szerelmes/tetszik/vonzódsz hozzá(nekem BEN tetszik)
4:ha nézed az interaktívot tudod hogy mikor megy a VIVA-ba és oda mész te is.PL:"Szia!Hallottam a TV-ben h te leszel az IA-ban és gondoltam idejövök hözzád"...XD
am sztem eggyátalán nem baj h SP-t szereted sztem tök normális és ne foglalkozz azzal mások mit mondanak róla.én sem foglalkozom azzal h mit mondanak BENről mert mindenki rá is azt mondja h b.zi.sztem mindketten aranyosak és lehet őket szeretni!!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!