Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy évben hányszor megy el a párotok (vagy mentek el) több napos külön programra egymás nélkül?

Nekem évi egy sportkirándulásom van, amit az egyetem szervez. Ezen kívül évente egyszer meglátogatok két barátnőmet, akik távolabb élnek- ez 2-szer 2 napos program.
A párom szolgálati utakra jár, ami tudom, nem számít, viszont ezek elég gyakoriak. Szeretjük a közös programokat, mindketten nyitottak vagyunk a másik érdeklődési körei iránt, szóval nincs gond.

Családjához szokott utazni, másfél-két havonta több napra, vagy ehelyett (ugyanoda) a távoli gyerekkori barátokhoz is sokszor, szintén több napra.
Én barátokhoz szoktam néha ottalvósan menni, mondjuk 2-3 havonta.
Ezek a különböző munkarend miatt alakulnak így, nem tudnánk elkísérni egymást. Meg ennyi kell külön. :)

Párszor. Én síelni és snowboardozni szoktam menni, neki ahhoz nincs kedve, ő pedig nyáron szokott menni barátaival Egerbe, illetve családjához néha egyedül, akik nagyon messze laknak. Tehát átlagosan kb ötször? De nem szokott gond lenni.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!