Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van más is, aki csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki csak akkor boldog, ha van párja, aki szereti és ő is viszont, és egyedül boldogtalan?

Figyelt kérdés

ez mitől lehet?

lassan most szakítunk, és nem tudom, hogy éljem túl a szakítást

és utána sem hogy éljem túl a magányt?

2010. máj. 6. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Próbálj kicsit másképp közelíteni hozzá. Lehet csak valami gondja van, akár munka, bármi... Vedd rá mindenképp, hogy beszéljetek. Ez még menthető lehet, ha nem veled van gondja hanem csak rosszul jöttek össze a dolgok/gondok.

Amúgy biztos lenne más hím egyed is aki szívesen lenne veled. Attól, hogy a barátnőid anyák még nem biztos, hogy jó a kapcsolatuk. Te ez miatt ne mondj le a boldogságról.

2010. máj. 6. 19:38
 12/17 anonim ***** válasza:

18:48-as vagyok.

Nekem még nem volt barátnőm (én sem bulizom, társkeresők nekem sem jöttek be).

2010. máj. 6. 20:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Bocs, ha félreérthető voltam, a kapcsolatfüggőségre értettem hogy ilyen vagyok, nem a szakításra.
2010. máj. 6. 20:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Amig nem volt barátom, sose paráztam azon, hogy egyedül vagyok, és hogy kéne nekem valaki. De miután lett és szakított, azóta állandóan szomorú vagyok miatta, mert ő sose szeretett én meg még mindig szeretem... nekem most mind1 lenne, hogy egyedül vagy egy fiúval, de boldog akarok lenni!
2010. máj. 6. 20:35
 15/17 A kérdező kommentje:

szeretném, ha lenne normális bnőm is, akivel legalább ki tudnék mozdulni, azt meg végképp nem tudok hol keresni

lassan közlöm a párommal, hogy nem bírom a szenvedést, és ő 100% nem fogja megbeszélni velem a dolgokat, mert már jópárszor próbáltam vele leülni és csak hibáztat és lenéz, ,és minden bánatomat kifordítja, hogy azt lássam ő egy szent és be nem vallaná, milyen gyökér velem

2010. máj. 7. 08:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy neked is ilyen miatt megy tönkre a kapcsolatod.

Írj privit nyugodtan, ha beszélgetni akarsz.

(a második kommentelő)

2010. máj. 7. 21:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Írtam választ .)
2010. máj. 10. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!