Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak bejönnek a zenész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak bejönnek a zenész fiúk?

Figyelt kérdés
Én szintetizátoron játszom egy rock/metal zenekarban. Ez a hangszer mennyire "jó" ilyen szempontból? (tudom, a gitár, vagy az ének felkapottabb, de én ezt szeretem, nagyon!!)
2010. máj. 6. 16:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a zenészek. :D Persze a gitár az abszolút nyertes nálam, de a szintetizátoros is bejön. :) Pláne, ha rock/metal műfajban játszik... :D
2010. máj. 6. 18:41
 12/24 anonim ***** válasza:

Az én barátom dobos, úgyhogy nem mondhatok mást, minthogy igen :).

De amúgy komolyra fordítva: szerintem egy lány ne azért vonzódjon hozzád, mert zenész vagy.

L/23

2010. máj. 6. 18:44
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Nem. Én utálom a zenészeket. Nagyon beképzeltek, önimádók és csapodárok.

Általában azért akar egy pasi zenész lenni, mert akkor ribanckodhat. Hát nekem ilyen nem kell.

Én szeretem az okos, komoly férfiakat.

2010. máj. 6. 19:31
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én elsősorban azért zenélek, mert nagyon szeretek zenélni! De ez elég enyhe kifejezés rá! Imádok!! :D A lányok hozzáállására voltam kíváncsi, meg hogy változni fog-e valami. :)

Egyébként a zenekar nem hinném, hogy önimádó. Nem szoktunk a zenéről beszélni, csak magunk között, ugyanis nem szeretjük felhívni magunkra a figyelmet, nem akarjuk, hogy pletykáljanak rólunk.

2010. máj. 6. 20:00
 15/24 anonim ***** válasza:

19:31, ezt miből szűrted le? Egyáltalán ismersz zenészt? Csak mert én elég sokat, de egyikre sem illik a te leírásod.

És a komolyság és az intelligencia nem annak a függvénye, hogy valaki zenész-e vagy sem.

L/23

2010. máj. 6. 20:10
 16/24 anonim ***** válasza:

16:39-es vagyok

Ha jól játszotok, akkor nagy valószínűséggel fog változni a lányok hozzáállása. Jobban tudsz majd csajozni. Viszont kérdés, megéri-e? Ha olyan csajjal jössz össze, akinek bejön, hogy te zenész vagy, de egyébként fel se figyelne rád, azzal ne számíts mély, hosszú kapcsolatra, addig fog tartani, amíg látja az esélyt arra, hogy kicsit is híresebbek legyetek a zenekarral. Persze van kivétel, de a többség ilyen. Olyat keress, akinél a zenélés max csak egy kis pluszt tesz hozzá. Sok zenész ismerősöm van, tudom, hogy miről beszélek.

A zenekarhoz sok sikert!

2010. máj. 6. 20:43
 17/24 A kérdező kommentje:

20:43-nak: Köszönöm szépen! Mindent megteszek! :)

Nem tudom, szeretnék-e komoly kapcsolatot. Eddig még nem csajoztam és most az jön :D

2010. máj. 6. 21:55
 18/24 anonim ***** válasza:
sztem bejön:D nekem legalábbis nagyon bejön ha egy pasi játszik valamin és a szinti is oké :D sok sikert:D
2010. máj. 8. 12:02
 19/24 anonim ***** válasza:

Én számítógépen szerkesztek zenét már több éve.Szerintem nincs különösebb különbség ki mivel hogyan játszik, akinek van érzéke a zenéhez, annak másabb a kisugárzása, vagy érzelmesebb fajta!:) és ez tetszik a csajoknak.

21f

2010. máj. 8. 12:17
 20/24 anonim ***** válasza:
attól függ min játszanak! de beee ámmmm! :):P ;$
2010. máj. 8. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!