Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a frigid, sohasem szexelő nő, és neki jogos így viselkedni?
Azért írom ezt le, mert számtalan ilyen vitánk volt már, de mivel annyira intim, hogy senkivel se tudom megosztani, lassan fogalmam sincs mivan, alig látok tisztán ezért jó lenne kívülállók véleménye.
Szóval tegnap este megvartam munka után, abban a reményben hogy este osszebujunk. Mikor hazaért, valahogy felriadt a gyerek és másfél órán át altatni kellett, azután meg meg se moccantunk, nehogy felebredjen.
Másnap már láttam rajta, hogy szexet akar, mert kora reggel puszit adott, amit amúgy nem szokott. Próbált bújni, de én hárítottam. Nem tehetek róla, egyszerűen annyira direktbe csinálta, és minden mozdulata, mondata csak arra ment ki, hogy nekem ettől elment a kedvem.
Egész nap főztem, mostam takaritottam, délben meleg ebéd az asztalon. Közli, hogy nem éhes. Kérdeztem mi baj, semmi semmi semmi. Aztán kiböki, hogy én sohasem szexelek, teljesen felidegesitem, meg jobb lenne egy tanyán lakni!
Én már igazán nem tudom mit tegyek!
Hát arról nem tehetek, hogy este nem jött össze, amikor volt kedvem. Férjem szerint akkor másnap potolhattuk volna. Na de ez így menjen? Nem baj, ha nekem reggel nincs hangulatom, a lényeg hogy pótoljuk?
"A Szex nem letszugseglet" Csak a magad nevében beszélj
"kiegyensúlyozott a szexuális életünk a párommal (érdekes kommentbe mindenkinek az).... a párcserés szexet is kipróbáltuk" Oké :DDDD
A kérdező meg már úgyse olvassa a kommenteket le is sz@rja. Válás lesz ebből úgyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!