Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem igy kellett volna viselkednie?
Szóval most egy ideig nem tudunk találkozni a párommal és chatelni szoktunk néha.
Nekem van egy hobbim, amit nagyon szeretek csinálni és fejleszteni akarom benne magam, hogy jó legyek és elismerjék.
Épp irtunk egymással, s egyszercsak küld egy képet, ami ketté van osztva, egyik felén az én hobbim a másikon egy másik, össze van hasonlitva ugyanaz a két dolog csak épp a másik feltüen jobban van kivitelezve, és küldi, hogy milyen vagány( a második)
Nekem ez rosszul esett, mert tökre az volt a lényege, hogy az a hobbi amit én üzök mennyire le van maradva a másiktól.
S szóvá tettem, hogy azért küldte, mert a másik jobb? S erre ő, hogy szép a második azért küldte. S mondom hogy hát a kép mondanivalója eléggé bánt, főleg tőle kapni ezt, s erre besértődött. Nemhogy megértette volna velem,hogy az én munkámat is becsüli, értékeli azért, besértődik. Most jobb, hogy mindketten sértve vagyunk?
Mit gondoltok?
Akkor ha már jól kimorogtátok magatokat, legyél te az érettebb és próbáld neki elmagyarázni, hogy:
"Édesem, én tudom, hogy nem akartál nekem rosszat, de számomra nem motiváló, ha összehasonlítgatsz engem, vagy a munkáimat más emberekkel. A kapcsolat támogatásról és lelkesítésről kéne szóljon, éppen elég az a sok külső kritika, amit kapunk a külvilágtól. Te vagy a párom, szükségem van arra, hogy azt érezzem, hogy támogatsz és tetszik neked, amit én csinálok"
Ha ezt nem érti meg, akkor ott gondok vannak.
Egyik barátom teljesen hülyének nézett, amikor az első kiállítássomat szerveztük. Ez annyira bántott, hogy el is hagytam, pedig amúgy szerettem...
Utána összejöttem a szervezővel, és lám évek után, most ez a munkám...
Ezzel persze nem azt akarom mondani hogy te is tegyél így, csak azt hogy van aki egyszerűen képtelen megérteni a másik lelkét, ezt pedig vagy el tudjuk fogadni, vagy nem...
Azért kérdezd meg sértődés nélkül, hogy mégis mi volt ezzel a célja, mert még mindig lehet hogy valamit félreértés az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!