Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már akinek a párjával Disney meséket kellett nézni? (férfiak)
Figyelt kérdés
És nem a tizenéveseket kérdezem.2016. okt. 30. 20:57
2/16 anonim válasza:
nem volt kötelező, saját maga döntött úgy, hogy megnézi velem, tehát önszántából tette és több mesét is néztünk, és nagyon tetszett a páromnak
ő 32F, én 26N
miért tetted fel a kérdést?
3/16 anonim válasza:
Ilyenkor jó, ha vannak már gyerekek, mert rá lehet fogni, hogy csak miattuk szeded le. ;)
4/16 anonim válasza:
Nem volt, remélem nem is lesz ilyen.
5/16 anonim válasza:
Rendszeresen nézünk meséket. Néztünk mindig is.50+
Inkább két mese, mint egy horror.
6/16 anonim válasza:
Nekem kellett :DD De azért, mert exem 3 éves kisöccse azokat nézte, mi meg ott döglöttünk az ágyban és mi is azt néztük XD (közbe meg a melleit fogdostam a takaró alatt of course)
7/16 anonim válasza:
szívesen nézem mindig csajokkal és közben meg is ba szom őket.
8/16 anonim válasza:
nekem harry pottert kellett.
az első kettőt még moziban láttam és akkor döntöttem el,hogy több részt meg nem nézek.
aztán új kapcs,új rész a 3. nézzük már meg,mondtam nem.
jó akkor megszerzi dvd és otthon nézzük meg,nah jó.
és nagyon tetszett a 3. teljes új rendezés,utána együtt néztük moziban a többit.
9/16 anonim válasza:
Volt, de nem kellett.
Megnéztem vele, mert szerette őket, de nem volt kényszer, ő is nézett velem NFLt 😀
(Nagyon nem tinik voltunk)
10/16 anonim válasza:
26 vagyok, párom 28, és múlthéten nézettem meg vele az Oroszlánkirályt, mert még sosem látta. "Kiborultam", h mégis milyen gyerekkorod volt neked, Oroszlánkirály, könyörgöm alapmű! xD Szóval romantikus délutáni mozizás keretében megnéztük, és nem érezte kényszernek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!