Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már akinek a párjával Disney meséket kellett nézni? (férfiak)
Velem barátom nézette meg azokat a Disneyket, amiket én nem láttam. :) Ő is szereti ezeket.
Viszont pár csajos filmet is végignézettem vele, mert horrort nézetett velem, úgy hogy azt mondta nem az lesz. Úgy emlékezett, hogy ez nem is ijesztő, én meg azóta is rettegek (vagy fél éve néztük). De a Disney-ket nem veszi kínzásnak. Igazából a csajos filmekkel is elvan, csak kevésbé szereti. (nem tinik)
Mi is szoktunk nézni, de sose kényszerítettem. Tudja, hogy szeretem őket, így néha magától tölt le ilyeneket, hogy a kedvembe járjon. De az új animációs filmeket is meg szoktuk nézni, élvezzük :)
Nála egyedül a horror filmek vannak tiltólistán. Gyerekkorában félt tőlük, így ma már inkább nem. Egyszer nézettem meg vele, mert nem tudta, rémálmai is lettek. Picit fura, hogy nőként ezeket jobban bírom (dolgoztam horror házban is, még régebben színészként, imádtam), dehát ez van :) Így ezeket, illetve megrázó, lélekrabló filmeket is csak egyedül nézek, mert ő nem bírja őket. Ő pedig az agyatlan akciófilmeket nézi egyedül, mert én azoktól mászok falra.
Szóval a disney mesék okoznak a legkevesebb fennakadást nálunk :D
24-26 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!