Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már akinek a párjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már akinek a párjával Disney meséket kellett nézni? (férfiak)

Figyelt kérdés
És nem a tizenéveseket kérdezem.
2016. okt. 30. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Na mi múltkor az Aladint néztük meg. De egészen más okból. Mind a ketten egy zenekar tagjai vagyunk és ennek a mesének is játsszuk a betétdalait. Gondoltam nézzük meg (én már láttam), hogy tudjuk melyik hol van, milyen körülmények között hangzik el. Hát én imádtam, és furcsa módon nem mondta azt, hogy majd rákeres a neten az egyes részekre :)
2016. okt. 30. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Közel 40-hez rendszeresen nézünk meséket.
2016. okt. 30. 22:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Rendszeresen nézünk mindenféle meséket, mindketten szeretjük.
2016. okt. 30. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Velem barátom nézette meg azokat a Disneyket, amiket én nem láttam. :) Ő is szereti ezeket.

Viszont pár csajos filmet is végignézettem vele, mert horrort nézetett velem, úgy hogy azt mondta nem az lesz. Úgy emlékezett, hogy ez nem is ijesztő, én meg azóta is rettegek (vagy fél éve néztük). De a Disney-ket nem veszi kínzásnak. Igazából a csajos filmekkel is elvan, csak kevésbé szereti. (nem tinik)

2016. okt. 30. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:
28 és 33 évesek vagyunk. Nemcsak Disney-t néz velem önszántából, hanem Barbie meséket stb. is, vannak kedvencei meg minden :D
2016. okt. 31. 06:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi is szoktunk nézni, de sose kényszerítettem. Tudja, hogy szeretem őket, így néha magától tölt le ilyeneket, hogy a kedvembe járjon. De az új animációs filmeket is meg szoktuk nézni, élvezzük :)

Nála egyedül a horror filmek vannak tiltólistán. Gyerekkorában félt tőlük, így ma már inkább nem. Egyszer nézettem meg vele, mert nem tudta, rémálmai is lettek. Picit fura, hogy nőként ezeket jobban bírom (dolgoztam horror házban is, még régebben színészként, imádtam), dehát ez van :) Így ezeket, illetve megrázó, lélekrabló filmeket is csak egyedül nézek, mert ő nem bírja őket. Ő pedig az agyatlan akciófilmeket nézi egyedül, mert én azoktól mászok falra.

Szóval a disney mesék okoznak a legkevesebb fennakadást nálunk :D

24-26 évesek vagyunk.

2016. okt. 31. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!