Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt komolyan mondta és hogy szerintetek télleg bejövök e neki? és hogy mi az oka annak, hogy már nem ebzsélünk szinte a suliba az eset óta .

Figyelt kérdés
Röviden elmesélném a történetet . Na most nekem van egy osztálytársam akit 3 éve ismerek. Eddig (azaz egészen 3 évig) nem történt köztünk semmi és nem is akartunk egymástól semmit?! Egyszer egy házibuliban összemelegedtünk nem volt sex csak csók meg ilyenek. Furcsa mer eddig nekem nem jött ő be de most egy kicsit megtetszett. Nem tudom, hogy ő mit gondol mert iskolába ugy veszem észre mintha kerülne meg nem beszélünk mostanába anyit mint elötte.A buliba mondott nekem olyanokat, hogy nem érti már nincs barátom mer nagyon szép vagyook és, hogy nagyon aranyos és hogy engem nagyon meg lehetne szeretni.
2010. máj. 5. 22:44
 1/1 Andrewka ***** válasza:

Nem jössz be neki csak mint haver. Piásan meg akart dugni, azét mondta a szépeket, de nem jött össze neki ezért kerüli a kínos helyzetet. Én is jártam így egy csaj osztálytársammal. Azóta évfolyam, csoport és munkatárssal nem kezdek.

22/f

2010. máj. 5. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!