Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jártok valakivel, akkor a barátaid melletted állnak?
akkor is szoktatok közös programot csinálni? szingli barátaid nem "irigyek"?
csak mert az enyémek nagyon...
pedig csinálok velük programokat meg minden
akkor valszeg nem igazi barátok :)
nekem komoly kapcsolatom van, részemről nem mondhatom el azt, amit te, hogy valaki is megharagudott volna rám az esetleges elhanyagolása miatt, mert én amúgysem szoktam velük naponta találkozni, csupán egy ember van, aki igazán a barátnőm, ő vele pedig sokat beszélek, kiskorunk óta ismerjük egymást. Ő viszont olyan volt, hogy mindig kint mászkált emberekkel, és amióta barátja lett, azóta tényle úgymond elhanyagolja a barátait, de hát ők ezt megértik :) mindenre lehet találni jó megoldást, ti is beszéljétek meg. mindenkivel együtt kell lenni és kész
mond meg barátaidnak, hogy a barátod/barátnőd is fontos, ha ők is találnak majd vaalkit, akkor te sem fogsz féltékenykedni, örülniük kéne a boldogságodnak :) bár nem tudom hány éves vagy, tiniszerelem-e, vagy sem
köszönöm a gyors választ!
shoppingolok velük most is, telefonon is hívom, áthívom hozzánk, de akkor is... nem keresnek valamiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!