Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha jártok valakivel, akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jártok valakivel, akkor a barátaid melletted állnak?

Figyelt kérdés

akkor is szoktatok közös programot csinálni? szingli barátaid nem "irigyek"?

csak mert az enyémek nagyon...

pedig csinálok velük programokat meg minden

2010. máj. 5. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
állatalába ha az embereknek van barátja vagy barátnője akkorle sz×rják a barátaik és nem foglalkoznak veluk én ezt látom általába ha meg vége a kapcsolatuknakakkor ugy akarnak visszafutni a barátokhoz mitha semi sem tortént volna mondok egy példát egy haveromnak volt egy 4 éves kappcsolata szakitott a csajal és 4 évig nem foglalkozott a barátaival mejd mikor szakitotak ugy jot vissza mitha semi se tortént volna azért ez kicsit sok e ha normális barátod van akkor bisztos melleted állnak D 216f
2010. máj. 5. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:

akkor valszeg nem igazi barátok :)

nekem komoly kapcsolatom van, részemről nem mondhatom el azt, amit te, hogy valaki is megharagudott volna rám az esetleges elhanyagolása miatt, mert én amúgysem szoktam velük naponta találkozni, csupán egy ember van, aki igazán a barátnőm, ő vele pedig sokat beszélek, kiskorunk óta ismerjük egymást. Ő viszont olyan volt, hogy mindig kint mászkált emberekkel, és amióta barátja lett, azóta tényle úgymond elhanyagolja a barátait, de hát ők ezt megértik :) mindenre lehet találni jó megoldást, ti is beszéljétek meg. mindenkivel együtt kell lenni és kész

mond meg barátaidnak, hogy a barátod/barátnőd is fontos, ha ők is találnak majd vaalkit, akkor te sem fogsz féltékenykedni, örülniük kéne a boldogságodnak :) bár nem tudom hány éves vagy, tiniszerelem-e, vagy sem

2010. máj. 5. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors választ!

shoppingolok velük most is, telefonon is hívom, áthívom hozzánk, de akkor is... nem keresnek valamiért

2010. máj. 5. 21:39
 4/5 A kérdező kommentje:
16 és ez az első.és még msn-en semírnak rám, aki korábban azonnal írtak:'(
2010. máj. 5. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
vagy csak nem bírják a pasid képét!fogadd el nincs itt irigység meg semmi ilyesmi.. ez az ha nincs pasi ott vannak a barátok ugyan már nem szabad elhanyagolni őket.ez úgymond...
2010. máj. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!