Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek 9nap múlva lesz szülinapja, fél éve vagyunk együtt. Ötletek kellenének, hogy mit vegyek neki szülinapjára. Ékszerre gondoltam amibe lehet gravírozni. Nyaklánc, karkötő, gyűrő? De ha van valami más, jó ötletetek írjátok már le.
Figyelt kérdés
Értelmes ötleteket kérek! köszi!2010. máj. 5. 20:49
11/20 anonim válasza:
12/20 A kérdező kommentje:
Jó ötletnek tartom Borisz : D mert én is erre gondoltam h egy szív egyik felébe az ő nevének a kezdőbetűje a másikba az enyém. De gondoltam egy egyszerű szép nyakláncra is :)
2010. máj. 5. 21:05
13/20 anonim válasza:
Szerintem csináltasd csak meg. Biztos vagyok benne, hogy örülni fog neki. :D
Borisz
14/20 anonim válasza:
jó, megható, de ilyen szives hülyeségeket csak az óvodások hordanak :)
15/20 A kérdező kommentje:
akkor, írd már meg hogy te szerinted mi egy jó születésnapi ajándék
2010. máj. 5. 21:12
16/20 anonim válasza:
Ja írd le szerinted mi a jó ne pedig a jó öreg Borisz bácsi ötletét szóld le ami egyébként egy jó ötlet.:D
Borisz
17/20 anonim válasza:
18/20 anonim válasza:
szivet valentín napra is vehetsz
19/20 A kérdező kommentje:
akkor velemi szép nyaklánc, valami medállal
2010. máj. 5. 21:24
20/20 anonim válasza:
mennyél ágyba vele... erre még nem gondoltál hülye???? kérded milyen nyakláncot vegyk??? erre csak ezt tudom válaszolni: szépet!!!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!