Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok amiatt veszekedne veletek, mert nem írtátok meg neki, hogy leszálltatok a buszról?
Figyelt kérdés
Nem ez a legelső eset, hogy ebből konfliktus adódik, és nem tudom, hogy jogosan érzem-e ezt problémának vagy túlreagálom, és az ilyen szintű számonkérés elfogadható még. A történet dióhéjban annyi, hogy beszélgettünk miközben a buszon voltam, de hideg volt, ezért csak azt írtam már meg neki, hogy hazaértem. Ő ezt úgy értelmezi, hogy nem foglalkozom vele. Máskor is adódik ilyen, például ha napközben elfoglalt vagyok és nincs alkalmam írni neki. Lehet, hogy bennem van a hiba, csak nem tudom megszokni, hogy ilyen szinten be kell számolnom az életemről.2017. jan. 18. 18:42
21/21 anonim válasza:
Én ragaszkodónak tartom magam, relatíve sokat vagyunk kontaktban akkor is, ha épp nem vagyunk együtt, de egyrészt SOHA nincs abból vita, ha egyikünk épp nem ad helyzetjelentést minden lépéséről, másrészt mi így összeillünk, kb ugyanannyi beszélgetést igénylünk.
Amit a párod csinál, az erőszakos és beteges. Ráadásul téged zavar, egyértelműen nem illetek össze, nem értem, minek vagy vele. Neki is jobb lenne egy "beszámolósabb" lány (vannak, akik szeretnek megírni a párjuknak MINDENT), neked meg egy olyan pasi, aki hagy élni, és mindkettőtöknek jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!