Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok amiatt veszekedne veletek, mert nem írtátok meg neki, hogy leszálltatok a buszról?

Figyelt kérdés
Nem ez a legelső eset, hogy ebből konfliktus adódik, és nem tudom, hogy jogosan érzem-e ezt problémának vagy túlreagálom, és az ilyen szintű számonkérés elfogadható még. A történet dióhéjban annyi, hogy beszélgettünk miközben a buszon voltam, de hideg volt, ezért csak azt írtam már meg neki, hogy hazaértem. Ő ezt úgy értelmezi, hogy nem foglalkozom vele. Máskor is adódik ilyen, például ha napközben elfoglalt vagyok és nincs alkalmam írni neki. Lehet, hogy bennem van a hiba, csak nem tudom megszokni, hogy ilyen szinten be kell számolnom az életemről.

2017. jan. 18. 18:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmagyaráznám neki, hogy borzalmasan gyerekes a viselkedése, és rettenetesen megnehezíti ezzel az életemet. Biztosítanám arról, hogy nincs senki, bízzon bennem, mert ha nem enged a rövidpórázból, elválnak az útjaink...inkább előbb, mint utóbb.
2017. jan. 18. 19:11
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Én nem javaslom a szakítást (nem ez a megoldás), több okból sem, elmondom az én álláspontomat:

Régebben én is ennyire féltékeny voltam, ha nem tudósított a párom bizonyos időközönként, teljesen kétségbe voltam esve, hogy biztosan nem érdeklem vagy éppen megcsal.

Ameddig féltékeny addig folyamatosan benne lesz a félsz, hogy a tudta nélkül csinálsz valamit, vagy csajozol.

El kell telnie egy bizonyos időnek ahhoz, hogy meg tudjon benned bízni, nem hiába mondják, hogy a bizalmat és a tiszteletet ki kell érdemelni.

Nem adják csak úgy pusziért.

Szóval legyél vele türelmes amennyire csak tudsz és ész érvekkel biztosítsd arról, hogy nincs mitől tartania.

Előbb-utóbb meg fog változni a viselkedése, ha érzi a biztonságot. (Ebből alakul ki a bizalom.)

2017. jan. 18. 19:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Csak az a probléma, hogy már lassan két éve vagyunk együtt, a helyzet pedig nem javult sokat. Sosem adtam okot a féltékenységre, az összes fiú ismerősömmel megszakítottam a kapcsolatot, hogy ne aggódjon. Még ő is elismeri, hogy nem tudná elképzelni, hogy megcsalom, de épp emiatt nem értem az okát ennek a birtoklásmániának. Szakítani nem szeretnék, mert ezeken a szituációkon kívül minden jó és nagyon szeretem őt. Csak nem tudom hogy kezelni amikor így viselkedik és mostanában egyre inkább kihoz ezzel a sodromból.
2017. jan. 18. 19:23
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
"...összes fiú ismerősömmel megszakítottam a kapcsolatot, hogy ne aggódjon...." - ez onmagaban nem nyitja fel a szemedet? Komolyan...? Egy beteg emberrel elsz kapcsolatban, aki a sajat frusztracioit rad vetiti ki.
2017. jan. 18. 19:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz szakítani, akkor meg ne bőgjél itt és ne érdekeljen, más mit csinálna, mert más szakítana egy ilyen alakkal.

Sosem szakítanám meg egy közeli ismerősömmel, haverommal sem a kapcsolatot, mert a párom minden ok nélkül féltékenykedik.

Ugye vágod, hogy így indulnak azok a kapcsolatok, amikből később már ha akarnál se tudsz kiszállni, mert lassan a családoddal se beszélhetsz már, aztán agresszív lesz, ha a boltban az eladó srác mosolyogva köszön, onnantól nem járhatsz abba a boltba egyedül és biztos van köztetek valami, szóval talán le is kever majd egyet... Én nem várnám meg a végét :D

2017. jan. 18. 19:38
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Tudod, hogy szoktak a hasonló sztorik folytatódni? Most még csak a férfi ismerősökkel nem beszélsz, nemsokára már a nőkkel sem fogsz. Aztán rájöttök, hogy hát elég, amit ő keres, te maradj inkább otthon, vidd a háztartást, majd ő eltart. Kicsit később, már a rokonságoddal sem beszélsz... vagy ha mégis csakis az ő jelenlétében. Aztán jönnek az apró piszkálódások, majd az egyre nagyobb sértések, néha egy kis lökdösődés, majd egy-egy "nevelő célzatú" pofon is elcsattan. Folytassam még?
2017. jan. 18. 19:42
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
Felesleges folytatni, hiszen a kerdesben szereplo ehhez hasonlo szanalmas alakok "ok sosem olyanok, es sose bantananak senkit, es ezenkivul minden csillamponi"... az a baj, hogy a kerdezo is tokeletes alany egy bantalmazo kapcsolat "bantalmazott" szerepere.
2017. jan. 18. 19:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
"Dehogy, csak kissé féltékeny és nagyon igényli, hogy a nap minden percében kontaktusban legyünk". - Na nálam itt lenne az, hogy páros lábbal rúgnám ki ezt a börtönőr s-ggfejet. Normális embernél azonnali válóok a féltékenykedés és a pszichopata birtoklásmánia, de ezek szerint neked megfelel, szóval miért is a kérdés? Várd csak meg nyugodtan azt, amikor a lakásból se teheted majd ki a lábad, ami késik, nem múlik.
2017. jan. 18. 20:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Megírnék neki minden mozzanatot, majd amikor már nem reagálna rá, akkor elküldeném a búsba, hogy miért nem foglalkozik velem eleget, szóval olyan 3 órán belül szakítanék vele. De nem most, hanem amikor elvárta hogy ne találkozz a barátokkal. Most pedig leteszem a főldre először a bal, majd a jobb lábamat, felállok, kimegyek a szobából, balta fordulok, végigmegyek a folyoson, bemegyek a fürdőszobába, becsukom az ajtót, bezárom, engedek vizet, levetkőzök (jp tudom, midenki erre várt :), ér bemászok a kádba.
2017. jan. 18. 20:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Utolsó, de el is zártad a csapot, ugye??? Azt miért nem írtad le??! Tán nem zártad el? Nem foglalkozol velünk, gyk-sekkel eleget!

:)

Viccen kívül, kérdező, te is tudod, hogy valami nem stimmel, mert feltetted a kérdést.

A többit már elmondták.

2017. jan. 18. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!