Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok amiatt veszekedne veletek, mert nem írtátok meg neki, hogy leszálltatok a buszról?
Én nem javaslom a szakítást (nem ez a megoldás), több okból sem, elmondom az én álláspontomat:
Régebben én is ennyire féltékeny voltam, ha nem tudósított a párom bizonyos időközönként, teljesen kétségbe voltam esve, hogy biztosan nem érdeklem vagy éppen megcsal.
Ameddig féltékeny addig folyamatosan benne lesz a félsz, hogy a tudta nélkül csinálsz valamit, vagy csajozol.
El kell telnie egy bizonyos időnek ahhoz, hogy meg tudjon benned bízni, nem hiába mondják, hogy a bizalmat és a tiszteletet ki kell érdemelni.
Nem adják csak úgy pusziért.
Szóval legyél vele türelmes amennyire csak tudsz és ész érvekkel biztosítsd arról, hogy nincs mitől tartania.
Előbb-utóbb meg fog változni a viselkedése, ha érzi a biztonságot. (Ebből alakul ki a bizalom.)
Ha nem akarsz szakítani, akkor meg ne bőgjél itt és ne érdekeljen, más mit csinálna, mert más szakítana egy ilyen alakkal.
Sosem szakítanám meg egy közeli ismerősömmel, haverommal sem a kapcsolatot, mert a párom minden ok nélkül féltékenykedik.
Ugye vágod, hogy így indulnak azok a kapcsolatok, amikből később már ha akarnál se tudsz kiszállni, mert lassan a családoddal se beszélhetsz már, aztán agresszív lesz, ha a boltban az eladó srác mosolyogva köszön, onnantól nem járhatsz abba a boltba egyedül és biztos van köztetek valami, szóval talán le is kever majd egyet... Én nem várnám meg a végét :D
Utolsó, de el is zártad a csapot, ugye??? Azt miért nem írtad le??! Tán nem zártad el? Nem foglalkozol velünk, gyk-sekkel eleget!
:)
Viccen kívül, kérdező, te is tudod, hogy valami nem stimmel, mert feltetted a kérdést.
A többit már elmondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!