Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan szomorúak a nők Mo-on? Ahogy járok kelek az utcákon szomorú, melankolikus lányok jönnek velem szembe. Mi az oka?
Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 18:05
11/20 anonim válasza:
Tavasszal inkább a mezítlábas szandijaikban villogtatják majd a csodálatos lábfejeiket. :P
12/20 anonim válasza:
Mert konkrétan mániákusnak néz ki az, aki magában vigyorogva vonul az utcán. Max a disney filmekben szívmelengető látvány, ahogy a fél falu együtt táncol és énekel de a való életben mindenki a saját dolgával foglalkozik. (khm jobb esetben, ugye..)
13/20 anonim válasza:
Amikor Magyarországon vagyok mindig kell vigyázzak nehogy túl kedves legyek, vagy mosolyogjak mert még engem néznek furcsa szemekkel.
14/20 anonim válasza:
Miért, minek örüljek látványosan, mikor egyedül haladok a-ból b-be? :D
Oké, ha a barátom ír valamit és elolvasom, akkor előfordul, hogy vigyorgok, mint valami idióta. :D
15/20 anonim válasza:
nem mosolygok ok nélkül, egyedül sétálva. gondolkozok.
16/20 anonim válasza:
Az a durva hogy tényleg így van. Külföldön dolgozom, de járok haza gyakran. Otthon tényleg mindenki búvalbaszott.
De még mogorva is, és nem is segítőkész.
Jó èrtem én hogy minimálbérért robotolnak de azért egy mosoly , és egy kis kedvesség nem a világ vége.
Mikor bemegy az ember egy üzletbe és kérdez valamit az eladótól, még az van felháborodva ....
Szerintem engem is hülyének néznek sokszor példàul a kutas lànyok mikor mosolyogva beszélek hozzájuk.
Bár van aki veszi a lapot , de ritka...
Egy mosoly csodàkra képes, és nem is kerül sok energiánkba , tesség gyakrabban mosolyogni!
17/20 anonim válasza:
Csak nőkre mosolygok, mert a férfiak félreértik.
18/20 anonim válasza:
Ki ne lenne melankólikus,ha a munkaerőpiacon kevesebb esélye van, kevesebbet fog keresni és akármit csinál a kinézetével,örüljön,ha beérik vele.
19/20 anonim válasza:
Szerintem azért nem fizetés kérdése, mert azért Magyarországon is vannak jó fizetések és általában azok a legmorcosabbak.
20/20 anonim válasza:
#10-esnél a pont. Ilyen időben eleresztenék egy mosolyt, tuti a számra fagyna. Egy hete elmentünk egy étterembe a barátnőmmel, az oda vezető kb. 20 perces sétát végigbeszélgettük, úgy befújt a szél a számba, hogy másnap begyulladt a ínyem, és napokig fájtak a fogaim :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!