Miért vagyok ennyire melankolikus? Mit tehetnék ellene?
Szerintem januárban ez nem igazán nagyon veszélyes, ha depis vagy. Én is az vagyok, szar az idő és nehéz az élet.
De eljön a tavasz egyszer!
Ne hidd , hogy egyedül vagy a problémáddal! Sőt , ha jól körülnézel , észreveheted azt is ,
hogy a te generációdban ez az "életérzés" szinte "népbetegség" , olyan gyakori. Kérdésedben
a válasz egy része : küzdesz magad ellen, nem próbálod , mert nem is akarod elfogadni
önmagad annak, aki vagy.
Továbbá túl sok időt hagysz ahhoz, hogy a magad hullája felett gyászolj, túl keveset ahhoz, hogy életcélt, hobbit, érdeklődésednek megfelelő elfoglaltságot keress, vagy felelősséget vállalj (pl. önmagadért) ! Pedig valami úton bizonyosan be tudod bizonyítani, hogy te sokkal többet érsz, mint amit ma gondolsz arról a számodra "idegenről", aki te vagy. Tűzz ki magad elé célokat, kutass fel megismerésre érdemesnek tartott embereket! Találj magadra és ne csinálj problémát abból sem, ha ehhez mások segítségét kéred / fogadod el! Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!