A nővérem sose engedi hogy bemehessek a szobájába . Mit tehetnék? 😩
Figyelt kérdés
AZ van hogy anyáék vettek egy számítógépet neki ,dee ő sohase enged be szobájába es mindig a telefonomon (wifin) kell megoldanom amit akarnék.Ugy csinal mintha csak az övé lenne .Gyakran anyát se éngedi be😡.!!!Mit tehetnék???2015. dec. 24. 11:03
1/14 anonim válasza:
"vettek egy számítógépet neki"
"Ugy csinal mintha csak az övé lenne"
2/14 A kérdező kommentje:
Vettek egy gépet és az o szbajaba van (elgepeltem)
2015. dec. 24. 11:10
3/14 anonim válasza:
Vidd át a te szobádba amikor nincs ott és zárd magadra az ajtót. Vagy cseréljetek szobát.
4/14 anonim válasza:
Az én tesóm sem szokott beengedni, mert, hogy az "magánterület", de szerencsére nekem van saját gépem.
5/14 anonim válasza:
Hozzatok létre mindenkinek saját fiókot a számítógépen jelszóval, és akkor senki nem kell belenézzen a többiek facebookjába.
6/14 anonim válasza:
Fordított esetben te sem szivesen engedned be a noveredet.
7/14 anonim válasza:
Szerintem nem a gépen van a fő hangsúly, hanem azon, hogy az az ő szobája. Én sem örülnék ha valak csak úgy bármikor bejöhetne a szobámba.
8/14 anonim válasza:
Azt én sem értékelném ha a szobámban lógna a nép a gépen. De akkor miért nem valahol közös helyen van a gép?
9/14 A kérdező kommentje:
Jo kerdes!talan mert o a kedvenc😒
2015. dec. 24. 15:24
10/14 anonim válasza:
Hozzám bármikor bejöhet bárki. Nem értem miért olyan nagy szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!