Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dalok, amik miatt sírtatok?

Dalok, amik miatt sírtatok?

Figyelt kérdés
Örülnék, ha a mellé tartozó sztorit is megosztanátok a dal mellé.

2016. szept. 26. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én régimódi vagyok, és két dal tudod megríkatni.

Az egyik Szűcs Judit: Mond mit tegyek, hogy érezd dala. Akkor voltam először igazán szerelmes amikor ezt a dalt hallottam. A szerelem csak egyoldalú volt a részemről.

A másik daltól pár éve sírdogálok ha meghallom.

Demjén Rózsi: Honfoglalás című dala. Mivel külföldön(USA) élek, így néha a honvágy előjön..

2016. szept. 26. 23:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Lásuk csak...

Nem tudom pontosan melyik Dio szám volt az, de azért szomorított el, mert imádom és sajnálom hogy idő előtt meghalt.

Aztán amikor először hallottam a judas priest-től a touch of evilt (asszem ez vlt az...) akkor a gyönyörűségtől könnyeztem, mert akkor rég nem hallottam már igazán jó zenét.

Meg a summertime sadnessen (lana del rey) és a spem in aliumon (thomas tallis) is sírtam, mindkettő alatt azért mert nagyon hiányzott a barátom.

Aztán van amin nem sírok, de mélyen elszomorít vagy borús gondolatokat hoz fel, pl a rekviem egy álomért főcímdala, vagy a rainbow-rainbow eyes, bár az inkább szomorúan szép, olyan beletörődősen, egyik pillanatban szinte feledteti a szomorúságot a szépség, a másikban meg még rosszabb lesz pont azért mert ilyen szép. A fényév távolság is ilyen, attól is rámtör egy ilyesmi érzés, gondolom azért mert ő is korán halt meg, meg néha nekem is van olyan érzésem hogy el kéne hajózni erről a világról.

2016. szept. 27. 00:19
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

Oroszlánkirály 2 - Love will find a way - magyar és angol is

Cserháti Zsuzsa- Elfelejtett dal

Beyoncé - Broken hearted girl

La Toya Jackson - Home

Michael Jackson - Cry

Britney Spears - Everytime

Miley Cyrus - When I look at you

Emeli Sandé - Read all about it

No thanx - Másik nemzedék - az a "törjük össze hát, mi téged már megölt"- rész

Majka - Magyar vagyok

Csézy - Láthatatlan híd

Oláh Ibolya - Magyarország

Hien - Shapes and colors

Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart 1984 Grammy live

High School Musical - When There Was Me and You

Demi Lovato - Gift of a friend

Selena Gomez - Year without rain

Zámbó Jimmy és Delhusa Gjoni - Elveszett álmok

Whithney Houston - One moment in time

Miley Cyrus - Stay

Vanessa Hudgens - Colors of the wind - Ezer színnel száll a szél

Esmeralda - God help the outcasts - Notre Dame-i toronyőr

Mackótestvérből is volt valamelyik, No way out rémlik, nem tudom, az-e

Michael Jackson - Childhood

Kriszta és Petrix és még vki - Emlékezz rám

Pán Péter 2 - Jane - Így van fönt vidiben valahol, címét nem tudom

Cserháti Zsuzsa- Hamu és gyémánt

Tarzan - Két vágy, de egy család

Ákos - Gondolnék rád

Michael Jackson - This is it

Michael Jackson - For all time

Michael Jackson - Baby be mine magyar felirattal

Cher - If I could turn back time

George Michael - Careless whisper

Elton John - Circle of live -van ebből egy live, amikor a meséből raknak be képeket kivetítőre

The Connels - '74 '75

BSB - Show me the meaning of being lonely

Bryan Adams - Heaven

Korál Balázs Fecó - Homok a szélben

Barbee - Míg a szívünk dobog

Sugarloaf - Dolce Vita - Dér Henivel ismerem, ha van más verzió, akkor azt még nem ismerem

Igó Éva Tompos Kátya - Leperegnek a könnyek

Demi Lovato -Skyscraper

Zanzibár - Új napra ébredsz

Edda - Ment a hűtlen

Karthágó - Apáink útján

Zséda - Mindhalálig mellettem

Lehet amúgy, hogy mind nem , de nagyhatású számok, és klasszak szerintem.

2016. szept. 27. 00:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Lord - Vándor

Deep Purple - Child in Time vagy a Perfect Strangers. Mind kettőnek meg van már szomorkásabb alaphangulata, de ha még belegondolsz, hogy ez a banda már soha nem lehet ilyen újra még szomorúbb.

Amire egy korábbi válaszoló gondolt szerintem Dio szám a Don't talk to strangers. Vagy is hát én arra tippelnék.

2016. szept. 27. 06:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Vangelis - Intergalactic Radio Station
2016. szept. 27. 07:24
 6/12 anonim ***** válasza:

Charlie Puth, Selena Gomez - We don't talk anymore

És Gnash - i hate you, i love you

Volt munkatars, platoi szerelem, legjobb fiubarat. Bar most megint beszeltunk, egy honap utan, elotte sokaig nem, es azt hittem, hogy lesz@r. Meg van baratnoje, es most nagyon nincsenek joban, a lany valoszinuleg csak kihasznalja, de o nem veszi eszre, hogy en meg szeretem.

John Legend - All of me: szinten o. "Love your curves and all your perfect imperfections" Nagyon nem az esetem, megis beleszerettem. Mostmar imadom minden porcikajat. Es a baratnoje allandoan azt mondogatja, hogy kover es fogyjon le... Pedig tenyleg nem az egyebkent. Es ilyenkor belegondolok, hogy en meg ugy szeretem, ahogy van, es o ezt nem veszi eszre.

Avicii - Waiting for love: Na itt nem rola van szo, hanem a szamnak a lyrics videojarol. Nagyon edes, es nagyon szomoru.

2016. szept. 27. 10:23
 7/12 anonim válasza:
Bring Me The Horizon-Deathbeds
2016. szept. 27. 16:54
 8/12 anonim ***** válasza:

3.vagyok, a

Zorán -Apám hitte

szerintem még olyan pl; meg még ezt az előbb hallgattam, a Sissi hercegnő openingje. Megpróbáltam lefordítani minél pontosabban, ide is ideírnám "Miért ne kellene nekünk együttesen ölelnünk a jogot, a jogot a hitre? Hitre abban, hogy lehetne úgy szeretnünk egymást, mintha nem lenne szerencse, nem lenne sors... A napok és éjszakák magányosak, a rólad való emlékek töltik ki az álmaimat. Tudom , mert te élsz, és én is ugyanazt fogom tenni. Senki más nem fog oda elvinni téged (gondolom a szerelemnek olyan magas fokára, varázslatos állapotába) Senki más nem fog téged így szeretni Senki más nem fog oda elvinni

Senki más..." Asszem, kb így. Ez is megható, szívszorító.

2016. szept. 27. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

George Michael Carelles Whispers....

Nagyon megszerettem egy időben (tavaly novemberben) a Wham!-et..(80-as évekbeli banda) jött a karácsony hallgattam a Last Christmas-tot....Azon minden eggyes meghalgatásánál sírtam.... Megszerettem Beleszerettem George Michael-be....Gondoltam találtam egy jo bandát a többi számukat is már majdnem kívülről tudtam....Elhatároztam, hogy első számú rajongó leszek...December 9-én este nézegettem a YouTube-ot...Beírtam, hogy carelles whispers....Erre kidobott a youtube egy 70 éves tatát...Elkezdtem röhögni, hogy ki az a barom aki egy George Michael másolatára vesz jegyet...Majd elmentem lefürödtem...Gondolkodtam...Öreg ...Nem nem lehet hogy 70 éves hiszen láttam a Last Christmas-tben milyen fiatal...A sírás Szélén álltam...Bementem a szobámba bezárkoztam...Rákerstem a wikipédián George Michael-re....Olvastam lassan....A Wham!❤ 1986-ban feloszlott...Elkezdtem könnyezni....Olvastam tovább GM 52 éves (mostmár 53).....na ennél majdnem leállt a szívem.....elkezdtem zokogni sírtam és csak sírtam.....és mikor kicsit összeszedtem magam olvastam tovább...nem, volt elég azt megtudnom, hogy nincs többé Wham!❤ és GM 52 éves...nem...ez nem volt elég...a következő csapás az volt h megtudtam, hogy meleg....Kb hajnali négyig folyamatosan a Carells Whisper-t hallgattam (a kinai turné verziót) és bőgtem....nem nem segített semmi....innentől az életem megváltozott szomorú volt a karácsony szomorú volt minden..senki nem vette észre, hogy minden este sírok.....Senki nem vett észre....Az álmaim szétfoszlottak a szívem összetört....Az öngyilkosság nem sikerült.... (ez így mind 12 évesen)

(most már 13 vagyok az életem más lett elfogadom a tényt de még mindig nem tettem ezen túl magam...) (bocsánat ha sok a helyesírási hiba....siettem....

George Michael❤❤❤❤

2016. szept. 27. 21:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Oláh ibolya:Magyarország

Álmodj királylány

2019. júl. 16. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!