Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinél vissza esett a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinél vissza esett a szex mennyisége tudna tanácsot adni?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt,kb 2 év után kezdett el kevesebb lenni (heti 2,heti 1,kétheti 1,havi 2).

Szeretnék türelmes lenni,mert eddig sokszor erőltettem,hogy mondja el mi az ok változtassunk rajta stb. Végül csak elmondta mi az ok....de változni nem változott semmi pedig én tettem ellene.Én heti legalább 2-3 együttlétet igényelnék,ő inkább összebújna,szeretgetne,persze ez is jó,de fiatalok vagyunk...Valami középutat akarok,de nem erőszakoskodóan. Bármilyen tanácsot elfogadok.

Azért én szeretnék tanácsot,én szeretnék változtatni,mert úgy érzem neki idő kell még ehhez a változáshoz,én viszont nem akarok hisztérika lenni.

24l

2017. jan. 18. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9-es

Korod?Mióta vagytok együtt?

2017. jan. 18. 19:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de ez nagyon kifogás szagú...Nem lehet, hogy van valakije? Ez nagyon gáz. Mi 10 éve vagyunk együtt, mi sem szexelünk már minden nap de heti 2-3-szor tuti.
2017. jan. 19. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!