Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegye fel a kezét aki úgy érzi megrekedt a párkapcsolatában, és se jobbra se balra nem halad. Kik éreznek még így, pláne az anyagiak miatt?
27 évesek vagyunk, és bár már együtt élünk, de egymáson kívül szinte semmink sincs. Hiába tanultunk, hiába gürcöltünk, alig van fizetésünk, abból épphogy fenn tudjuk tartani magunkat.
Sokadik alkalommal kapok már sírógörcsöt, és vetnék véget az életemnek legszívesebben, mert nem bírom már elviselni ezt az állapotot. Az iskolával is csak a költségeim nőttek, befejeztével nem hogy jobb lett, még rosszabb mint volt. Diplomával takarítóként vagyok kénytelen dolgozni.
Gyerekvállaláson törném a fejem normál esetben ennyi idősen, ehelyett nem hogy gyerek nem lesz, örülök, hogy ha az albérletet nem veszik el a fejünk felől (aki ismeri a budapesti albérlet árakat, tudja, hogy miről beszélek).. és hogy már az esküvőről ne is beszéljek.
A kislányként megálmodott életemből, lassan látom, hogy semmi sem lesz. Tudom, hogy még fiatalok vagyunk, de 30 éves kor után egy nőnek romlik az esélye a teherbeesésre is, ami miatt szintén nagy nyomás van rajtam. (egyébként sem vagyok sajnos egészséges ilyen szempontból)
Szóval csak repül az idő, hipp-hopp elmegy az élet nekem pedig nincs semmim, csak a hitem, hogy lehet még jobb... gondolkodtam külföldi munkán, de sajnos egyéb okokból az nem megoldható.
Nem keseregni akarok, de olyan jó legalább kiírni magamból ezeket... járt így rajtam kívül valaki? Meséljetek kérlek, hogy ne érezzem egyedül magam ennyire nyomorultnak.
9: Tudod Te mit beszélsz???? Nettó minimálbér: 84.887. Ha ő elmegy mondjuk gyesre, akkor az 25650 ft, novemberi születéssel számoltam mondjuk. Ehhez jönne még az én 160-170 ezres fizum, ami nem minden hónapban annyi, az kb. 190 átlagban ... És ez sem rögtön mehet, mert a gyereknek szopiznia kell, tehát az anyának is otthon kell maradnia azért mindenképp legalább a kezdetekkor.
Végezz egy kis matekot, nem kell sok ész...
Magyar albérletárak: repül 80-90 ezer, (feltéve, ha engednek valahol egyáltalán gyerekkel lakni...)
Annak a gyereknek pelenka kell: 100 db Pampers 5000 (oké, lehet DM-es is, de annak az árát nem találtam)
Fűtés egész nap, mivel a gyerekkel egyvalaki mindig otthon van: kb 15 ezer
Víz és villany is kb 20, és ugye van közös költség, az legyen mondjuk 5000
számoljunk egy 90000-es albérlettel, mert abból már egy másfél szobás talán kijön:
90000+5000+15000+20000+5000=135000
És akkor még nem ettél, nem ruháztad a gyereket, még ő sem evett, Te sem ruházkodtál, nincs a gyereknek aktuálisan semmi (pl törlőkendő, popsikenőcs, cumi, rágóka, játék, stb.) Óvatosan becsülöd de csak az utóbbi havi 10. És maradt kb 50, amit ruházkodásra és kajára hármotoknak. Csak szólok, hogy nagyobb bevásárláskor nálunk 15-20 el szokott menni úgy, mint a pinty hetente, és nem luxuscikkeket veszünk...
És ebben nincsenek benne az orvosi szolgáltatások, és még nagyon sok kiadás...
a kérdésedből tök másra gondoltam. ha a kapcsolatodban rekedsz meg, akkor köztetek van baj. mikor a pénz a gond, azt mondanám, az életeddel vagy az életcéljaiddal rekedtél meg: nem érzelmi kérdés, és nem a párkapcsolatokba tartozik.
ha a diplomád mellett nyelvtudásod is van, azt ingyen fejlesztheted, és jó nyelvtudással szerintem nagyobb városokban találsz munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!