Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon összevesztünk a pasimma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon összevesztünk a pasimmal, át merjek menni hozzá? Eléggé parázok, és nem is tudom otthon van-e. Nem veszi fel a telefont.

Figyelt kérdés

Már tegnap átjöttem, a tesómék szomszédjában lakik, egész éjjel le sem hunytam a szemem. Tegnapelőtt kaptunk össze, tegnap reggel írtam neki, hogy itt leszek a szomszédban, ha akar valamit, szóljon...mikor ideértem, bekopogtam,hívtam is, semmi reakció. Később derült ki, hogy nincs is itthon. Megharagudtam és letiltottam, utána újra próbáltam hívni, kinyomkodott...Írt az egyik barátnőmnek, azt üzente, hogy majd megbeszéljük...Kb narancs méretű a gyomrom, nem tudom, át merjek-e kopogni, nem hallotta egyikünk sem, hogy megjött volna...Nagyon ideges vagyok...ha szerencsém van, csak alszik. Mit tegyek?

21 L 20 F

2017. jan. 16. 11:04
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Mert az ő baja nagyobb volt..és nem akartam még én is terhelni. Segíteni akartam csak. Az elmúlt egy hónapom arról szólt, hogy neki segítsek.
2017. jan. 16. 12:14
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, egy jó kapcsolatban szerintem alap dolog egymás kölcsönös (!) támogatása. Még mindig nem értem, miért akarsz kibékülni egy ilyen alakkal, aki így bánik veled a bajban..
2017. jan. 16. 12:25
 23/27 anonim ***** válasza:
43%
Mert a nők valamiért vonzódnak az ilyenekhez, akik nem is figyelnek rájuk, bezzeg engem azért dobtak, mert "túlságosan" is törődtem vele. Szar ügy.
2017. jan. 16. 12:28
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
23 - Magam is nő vagyok, de nem tudom ezt megérteni. Engem ha valaki így cserbenhagy és elhord mindennek, csak mert meg merem említeni, hogy problémám van, arra tuti nem lennék a büdös életbe kíváncsi, akármekkora is a szerelem. Csak szerelemre nem lehet kapcsolatot alapozni, ilyen emberrel pedig nem lehet jövőt tervezni.. Többre becsülöm magam annál, hogy ilyen s-ggfejekkel összeálljak, pláne még én fussak utánuk, amikor ők bántottak meg. Eszem-f-szom megáll, komolyan :) De ha valaki szeret szenvedni, az szenvedjen csak.
2017. jan. 16. 12:46
 25/27 anonim ***** válasza:

nem érted, hogy nem kellesz neki?

valaki idióta

2017. jan. 16. 13:21
 26/27 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy az alap elvàrás az hogy a nő legyen vidàm mindíg minden körülmények között és ne depizzen !Nevetséges és gyerekes az a férfinak nem neveznêm hozzàszolokat mert az ilyenek maradnak egyedül mint a kisujjam!:DA mai vilàgban sztem csak az boldog és kiegyensúlyozott ahol a férfi is az ismerek olyat is hogy a pasi nem hisztis nem depis nem nyafka hogy a bnője mijen depis és még is elvannak !Na vajon miért !?Valszeg mert egy igazi talpraesett férfi aki tudja kezelni a pàrjàt ês nem dugja homokba a fejét ha érzi hogy a màsiknak az êletében problêna van az ilyen nem tàrs hanem egy kisfiú akinek olyan nő kell aki folyton csak vele foglalkozik de hogy a pàrjànak mi baja az nem lényeg az hisztis pfejj ilyen vilàgban élünk !Az ilyenre nem szàmithatsz kérdező szerencse hogy nincs gyereketek !Még most kiderült hogy milyen a pasid nem pedig akkor ha gyerek van !
2017. febr. 10. 18:38
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező mêg te voltàl a figyelmes hogy tudtad hogy neki problémàja van és te ezért sem panaszkodtàl neki csak egyszer!Am sztem gyerekes felfogàsú a pasid !Én megmondanàm neki hogy ez nem így műkődik hogy homokba dugjuk a fejünket és ott hagyunk csapot papot ha ebből sem ért akkor ne pazarold rà az idődet egy ilyen hisztis kisfiúra !
2017. febr. 11. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!