Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 5-kor végzett a munkában, otthon még bejelentkezett facera, de 2 órája nem aktív. Nőnél van?
Figyelt kérdés
Mi nem facen beszélgetünk egy kamu fbrol nézem, mert ismerősöm azon.
Szerintetek elment valami nőhöz??
2017. jan. 15. 20:56
21/29 A kérdező kommentje:
Én neki nem teszek semmi rosszat, ráadásul nem is hisztizek féltékenykedem előtte
2017. jan. 15. 22:25
22/29 anonim válasza:
Besírtam ezen a kérdésen kérdező :DDD te beteg vagy, ha nincs fent facen 100%, hogy nőnél van, máshol nem is lehet egy férfi vagy nőnél meg a munkahelyen.
23/29 anonim válasza:
Ha elég jónak érzed magad, akkor nem fog megcsalni. Mert minek?
24/29 anonim válasza:
Ez már beteges, te nem vagy normális. Ideáig fajul a mai fiatalság. Ezért képes voltál kamu fb-ot csinálni? Ennyire unatkozol? Tegyél egy szívességet a barátodnak és hagyd el, mert te nem szereted. Mivel nincs semmi önbizalmad és nem vagy megelégedve magaddal, betegesen féltékeny vagy. Eleve össze se kellett volna jönni vele, amíg ilyen beteg ember vagy. Én is ritkán vagyok aktív fb-on, de biztos azért mert más nővel vagyok:)
25/29 A kérdező kommentje:
"Ha elég jónak érzed magad, akkor nem fog megcsalni. Mert minek?"
Mert a férfiak a facuk után mennek, akkor is ha 10/10-es nő van mellettük. Ja és ezt nem magamra értem, mielőtt ezért is nekem ugrana valaki.
2017. jan. 16. 11:55
26/29 A kérdező kommentje:
Kamu fb-ot... Bármire képes lennék :)
2017. jan. 16. 11:55
28/29 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm.
2017. jan. 16. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!