Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog az h a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az h a barátom elfelejtette a születésnapomat?

Figyelt kérdés
22 hónapja vagyunk együtt ami nem kevés idő és szerintem illet volna nem elrontani a napomat ilyen baromsággal!!!!
2008. okt. 8. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

Nekem a névnapomat felejtette el a volt barátom... Mondjuk akkor 8 hónapja voltunk együtt, és nem is szerett már akkor kiderült, és 2 hónap múéva szakított velem.

De szerintem nem normális dolog...

2008. okt. 9. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret azért egy annyi férjen bele hogy ISTEN ÉLTESSEN. Nem gondoljátok kedves válaszadók? nem azért de ha szeret akkor egy ilyen fontos dátumot nem felejt el, ez már több mint feledékenység. Nem az a jándékról van aszó, hanem egy gesztusról, együtt vacsora, ágyba reggeli, egy szál rózsa, vagy csak simán elmindja hogy Kicsim szeretlek, boldog szülinapot. ez nem olyan nagy dolog, ez a minimum. szerintem hozd fel neki, a dupla meglepi jó ötlet:P :) ÜDV
2008. okt. 9. 15:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Elfelejtette mondani,és ajándékot kaptam már 1 hónappal korábban.Tudja h mikor van csak épp aznap mikor volt elfelejtette,pedig beszélték anyujával h mindjárt itt van,anyuja mindig kérdezte h mikor és még a telójába is beírta de az meg beszart.Szal tudta csak elfeljetette!
2008. okt. 9. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Ha ezt elfelejtette, akkor mi lesz, a házassági évfordulóval? :)
2008. okt. 10. 13:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Na ja!!!De az még nagyon messze van!!!
2008. okt. 10. 13:44
 16/16 anonim ***** válasza:
27%
nem kell olyan komolyan venni az ünnepeket. én a saját születésnapomat felejtem el mindig. és nem is nagyon érdekel. Én is főleg akkor veszek ajándékot a barátomnak, ha meglátok valamit, ami nagyon illik hozzá, vagy olyasmit amit régóta szeretne. és én is annak örülök, ha olyan ajándékot kapok amire tényleg szükségem volt. nem pedig valami hülye kacatot amit kínjában vett nekem valaki, hogy azért mégis adjon valamit.
2008. okt. 11. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!