Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves srác vagyok 16éves csajjal kezdtem ki. Ez nem nagy korkülönbség?
22 voltam ő 17 és 3 évig a barátnőm volt.Szó sem volt kihasználásról.Eleinte mégis megbámúltak.
Ügyvéd úr
A párom 26 éves én 17. 9 hónapja vagyunk együtt. Persze ez sokaknak nem tetszik. Nem mindenki sz@r alak, aki fiatal lánnyal van. Mi még nem feküdtünk le és a barátom nem is erőlteti.
Ha komolyak a szándékaid és a lány is elég érett, akkor ok, de ha nem, akkor felejtős.
a legjobb barátnőm 17 éves, akárcsak én és egy 27 éves pasival jár. Boldogok együtt, rengeteg közös témájuk van, szinte nem is érződik a korkülönbség. Ez lánytól és férfitól is függ, mert egy lány 16évesen lehet gyerekeszű, vagy akár komoly, érett gondolkodású is.
Én 17 vagyok és 22éves a barátom, 8hónapja vagyunk együtt és eddig soha nem éreztem h korkülönbség lenne kettőnk közt, szóval nálunk sem akadály. Minden attól függ, hogy milyenek vagytok, de ha találtok és szeretitek egymást, akkor a szülők véleménye miatt ne adjátok fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!