Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves srác vagyok 16éves csajjal kezdtem ki. Ez nem nagy korkülönbség?
Jól tetted.Nem nagy különbség.Nekem is volt ilyen.Csak mikor,mondjuk moziba vittem a többi nő enyhén megvetően nézett rám.Az meg kit érdekel?
Ügyvéd Úr
Mennyire undorító fas*zkalapok vannak itt. Én már tini koromban éreztem, hogy ezek a pasik azért választanak tizenévest, mert az tapasztalatlan, lehet hülyíteni...stb. Ezért is mondtam nemet 16 éves koromban annak a sok selejtes 22-26 éves pasinak, aki "járni" szeretett volna velem. Persze meghívattam magamat étterembe, hazavittek...és utána elárultam nekik, hogy "mégsem vagy az esetem"...:D
Persze legközelebb már köszönni sem akartak, de ki nem sz*rja le őket!
Én vártam az elsőre 21 éves koromig.
De nem minden fiú ilyen, vannak kivételek, akik tényleg komolyan gondolják, pl. az unokatesóm is 26 éves és 17 éves barátnője van és 8 hónapja járnak, még nem fektette le, mert férfi, és nem egy sz*r alak, aki csak fugázni akar.
Fugázzátok a guminőt..szánalmas sz*arok.
Azért kíváncsi lennék a "fugázók" is ennyire fugáztatnának, ha apák lennének, és egy 15-16 éves kislányuk lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!