Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a lányt. A metakommunikációja szerint tetszik neki a srác, de a szavai nem azt mondják. Tagad vagy igazat mond?
nekem is volt így:
szerelmes volt belém a srác, aki engem totál hidegen hagyott, de zavart, ha más csajjal van, direkte féltékennyé tettem a csajokat, érdekelt, hogy mi van vele (hogy tudjam pl ráér e ugrani nekem, ha akarom)és tetszett az egomnak, hogy oda-meg vissza van értem
ez egyfajta kisajátítási érzés szerelem nélkül
Sok félreérthető lány van. Vannak, akiknek a barátságba simán belefér az, hogy hozzábújjon, mintha együtt lennének. Én is ráfáztam ilyenre. Akkor volt egy kis rózsaszín köd is a szemem előtt és az előbb írt bújásokat, a mosolyt, a figyelmet félreértettem. Tisztáztuk, tartottunk egy kis pihenőt. Most, hogy újra találkozunk, pontosan látom azokat a helyzeteket megismétlődni, amiket akkor félreértettem. Most már nem értem félre és elkönyveltem, hogy a lányok a barátság megélését tekintve nem egyformák.
A srác egy-két alkalommal még kérdezzen rá, hogy mi a szitu és ha nem kap konkrét választ (vagy épp nemleges választ kap), akkor hanyagolja a lányt, mert csak jobban belebolondul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!