Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondhatom először, hogy szeretem?
Nincs rá szabály. Ha ő is szeret téged, nagyon fog örlni neki, hogy te ki is mondod. Ha még nem szerelmes, talán egy kicsit meglepi majd a dolog.De te nyilván érzed,hogy szerelmes-e már beléd.
Ha érzed,hogy már oylan szívesen kimondanád,mond csak ki,ne folytsd magadba. Mikor a párommal összejöttünk,mi már régóta szerettük egymást titokban, és így ő már az első ranin mondta is nekem. Hát,az volt életem legszebb vallomása.
Csak arra figyelj, hogy bármenniyre is imádod, ne mondogasd neki naponta, mert akkor előbb utóbb elveszti a szó a varázsát.De ez csak az én véleményem.
Akkor mondd ki, ha azt érzed rajta, hogy vannak olyan pillanatai a srácnak, hogy legszívesebben ő is kimondaná. Ha nem így érzed, (részéről) akkor még ne mondd, mert az rossz érzés lesz, ha ő nem így gondolja, és mondjuk csak annyit fog rá mondani elmosolyodva, hogy "édes vagy" vagy azt, hogy: "aranyos vagy". De ha úgy gondolod, hogy ő is szeret, és ugyanígy dilemmázik mint te, hogy mondja-e vagy nem, akkor mondd ki, és el fog repülni a boldogságtól!
Tapasztalat!!
Csak előttem szólókhoz tudok csatlakozni, nincs rá szabály, és ha nagyon kikívánkozik belőled már, és olyan a szitu is, mondd csak el neki. :-)
Egyébként nekem a barátom 5 nap után mondta ki. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!