Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet barátnőmnek?
Mindíg féltékenykedik, mert van egy lánybarátom, és ez neki nem tetszik, sokat veszekedtünk is miatta. Most ez a lánybarát úgy döntött, hogy nemakar több vitánk okozója lenni, és inkább kiszáll az életemből. Viszont most meg barátnőm is szakítani akar velem, hogy ő ezt tovább nem bírja és elege van...
Valaki érti ezt? :/
Nálunk fordított eset volt.... nekem mindig inkább fiú/férfi barátaim, ismerőseim voltak. (A nőkkel valahogy nem tudok kijönni :D ).
Ezért a kapcsolat elején nekünk is sok problémánk volt. De belegondoltam és megértettem, hogy rosszul esik neki és fordított esetben, lehet, hogy engem is zavarna.
Így a megoldást számunkra az jelentette, hogy egyedül nem mentem el a barátaimmal szórakozni, csak akkor, ha ő is velem jött. Illetve a srácokkal tabu volt a beszélgetés a szexuális életünkről, de egyéb módon nyilván szóba kerülhetett a szex.
A Féltékenység oka az hogy a párod azt látta és érezhette hogy nagyobb figyelmet fordítasz egy másik nőre, ill. első jelzése után miszerint nem tetszik neki ez a kapcsolat te és az adott nő között (hiába ártatlan kapcsolat) te semmit nem tettél ezzel okot és bizonyítékot adtál rá hogy féltékeny legyen és ne érezze magát elsőnek ebben a kapcsolatban.
Sajnos ezt sokan elcseszik és erre nem magyarázat hogy "csak barátok vagytok " Mert a nő szemében te első vagy és mind emellett te nem csak párt választottál hanem társat, családot az ő személyében és ezt igenis ki kell mutatni hosszútávon ha szereted a másik felet és tényleg elhatározod magad hogy lekötöd a szíved.
Sajnos azért tudom ezt neked leírni mert én a női oldalát éltem át. Néha az életben igen is tudni kell dönteni, mert a lány barátnőddel lehet hogy még fogtok beszélni, de a társadat már elvesztetted.
Ebből lehet tanulni hogy legközelebb jól csináld vagy csak próbáld meg!! :)
26/L
Azt hiszem én értem.
A lánybarát kilép az életetekből- a barátnőd viszont azt várta volna, hogy te építsd le a lánybaráttal való kapcsolatot. Mert annak ellenére, hogy a lánybarát akkoe kilép az életetekből simám elképzelhető, hogy ez nem végleges állapot és te újra felkeresed - vagy egyszerűen pont a lánybarát késztet választásra ezzel a döntésével ( vagy ő vagy a barátnőd)...
Barátnőd is látja, hogy egy szerelmi háromszögben van, nem tudhatod mit érez a lánybarát valójában...
Ha a barátom közölné, hogy a lánybarátja aki eddig borzasztóan zavart engem, most gálánsan kilép az életünkből "ilyen drámai megfogalmazással"- az nekem bőven sok lenne, mert úgy gondolom a lánybarát inkább taktikázni akar és nem gondolja komolyan a kapcsolat lezárását -tehát még mindig féltékenységet éreznék, meg tehetetlen dühöt.
Itt a megoldás kulcsa Te vagy! Egyértelműen választani kell a két nő között! Ha szereted a barátnődet akkor magad kell, hogy kijelentsd előtte, hogy neked volt elég a lánybarátból és te akarod lezárni a kapcsolatot vele.
Amúgy hidd el ez a jövőben sem fog változni. Kereshetsz másik nőt, szinte biztos, hogy kb. 90%-kát zavarni fogja egy lánybarát állandó jelenléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!