Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon furcsa párkapcsolatom miatt depressziós vagyok már megint. Mit szoktatok tenni ilyen helyzetben?
Már többször szakítottunk, hol együtt vagyunk, hol külön. Tudom, hogy ha szakítanánk, akkor rettenetesen rossz lenne sokáig, talán évekig, de lenne esélyem a gyógyulásra. Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy milyen módszereket alkalmaztok.
Az általános dolgok, mint foglaljam le magam mással, orbáncfűtea nem használ. Más problémáim is felszínre kerültek.
Azt mondják, hogy ne gondolkozzak túl sokat, az ajánlat okos dolog volt, mert majdnem volt egy pánikrohamom. Ma már alig tudok gondolkodni, érezni már többször.
Életem első fájdalma ez.
Úgy érzem,hogy a fiú életem szerelme volt, ami elég irreális érzés, tekintve, hogy alig ismertem.
Mi lehet a bajom?
Valaki másnak van hasonló tapasztalata?
Ha túljuttok ezen az egy-két éves szenvedés időszakán, akkor utána semmi sem lesz olyan, igaz? A depresszió rosszabb lesz? Vagy lehetséges, hogy még hasonlóan jól legyetek mint előtte? Vagy már sosem lesztek olyanok mint előtte? Ha valaki volt depressziós, meddig volt az? Mert én már most mocsokul unom a depressziómat...
Igazából nálam a depresszió levertséget jelent, és egyebeket, semmit nem akarok csinálni. De a legelső, az előző depressziós időszakom kábé egy-másfél évig tartott, és nem akarom újra, hogy ilyen sokáig tartson:S...
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!