Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehetne kideríteni, hogy a srác rosszat akar?
Úgy értem,hogyan lehetne kideríteni azt, hogy a szexben rosszat akar nekem? Mert ő azt írja,hogy szűz még.És néha olyan dolgokat ír mintha tapasztalt lenne...
Vannak olyan kérdések ,amikből lehet következtetni,hogy tapasztalt??
Nekem ez a kérdés nem világos.Mi az,hogy a szexben rosszat akar???
A képlet egyszerű.Addig ne feküdj le vele,amíg nem bízol meg benne,a szerelmet már nem is merem említeni.Ha pedig ez megvan,akkor annyira fogsz vágyni rá,hogy nem lesz rossz.Egyébként az ágyban is lehet valamire nemet mondani,ami már neked nem izgató vagy neked már nem fér bele az elveidbe.
A tapasztaltsága pedig úgy is akkor fog kiderülni,ha arra kerül a sor.
Utolsónak:Sajnálom,hogy így alakult, köszi a válaszod.:)
{ A lánytól nem tudsz bocsánatot kérni vagy megbeszélnivele a dolgokat??}
Úgy értettem,hogy mikor a szexről beszél túl sokat és olyan mintha tapasztalt lenne benne,vagy mintha csak azt akarná.
"Egyébként az ágyban is lehet valamire nemet mondani,ami már neked nem izgató vagy neked már nem fér bele az elveidbe. " - Ezzel tisztában vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!