Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos hogy nem támogat?
Figyelt kérdés
Kisgyerek mellett elkezdtemm egy főiskolát. Nyelvvizsgám még gimi óta van. Sajnos nem megy olyan könnyen az iskola, van sok tárgyam ami elmaradt, de szépen lassan pótolgatom. NEM a párom fizeti a sulit, hanem anyum mert szertette volna ha tanulok, neki nem baj a csúszásom.
A párom egyáltalán nem áll mellettem, minden nap veszekszik, hogy hagyjam abba, mert hülye vagyok hozzá, inkább menjek fodrásznak vagy kozmetikusnak, itt városon azokból kell sok.
Szerintetek jogos, hogy nem támogat? Abban igaza van, hogy nem megy jól, de ha nehezen is de meg akarom csinálni.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de a párodat szerintem zavarja, hogy te diplomás leszel, ő pedig nem (a hozzáállásából következtetek arra, hogy nem diplomás), ez pedig hosszú távon még több konfliktushoz fog vezetni.
2017. jan. 10. 14:36
12/21 anonim válasza:
Igen. Ha csak azért akarod elvégezni, hogy elmondhasd, hogy ilyen végzettséged van, akkor felesleges. Ha akarsz is kezdeni vele valamit, akkor áruld már el, hogyan, ha nem megy? Nincs abban semmi szégyen, nem jó mindenki mindenben, de olyan munkát kéne keresni, amihez értesz.
A hozzáállása, és ahogyan előadja magát, az már más téma, de a kérdésed nem arra irányult.
2017. jan. 10. 14:39
13/21 anonim válasza:
Ja és a történethez hozzatartozna meg, hogy mennyit csúsztal már eddig a fosulin. Mert ha már 2-3 félévet, akkor félig meddig tényleg penzkidobasnak tűnik
2017. jan. 10. 14:40
14/21 anonim válasza:
Lassan kezdem elveszíteni a hitem az emberiségben... :( A párod egy f..sz, itt meg néhány válaszoló még egyet is ért vele. Tehát, ha lehülyézem a párom, az normális manapság egy párkapcsolatban. Értem én.
2017. jan. 10. 18:36
15/21 anonim válasza:
Utolsó neked szövegértelmezésed 0. Nem arról szól ez az egész, hogy valakit hülyének hívtak. Gondolom senki nem is ért egyet azzal, hogy a párjának éppen ezt a kifejezést kellett használni. De hagylak inkább, gondolom csak kötekedni jöttél ide.
2017. jan. 10. 20:14
16/21 anonim válasza:
Utolsó előtti, azért látatlanban nem kellene lef..szozni senkit sem.
2017. jan. 10. 20:39
17/21 anonim válasza:
Milyen szakra jársz és mit akarsz vele kezdni? Tényleg nem mindegy. Én nemsokára befejezem a fősulit levelezőn. Csak azért kezdtem el, hogy a fizum több legyen. Szerencse vagy nem szerencse nálunk pont csak a papír számít, hogy van-e diplomád vagy sem. Ha te is így vagy, akkor érthető, Viszont ha pl. jogásznak tanulsz de nem megy, akkor tényleg totál felesleges csinálnod, hisz akkor elhelyezkedni sem tudsz vele. Persze a párodnak sem kéne így fogalmaznia, de el kéne gondolkodni, hogy nincs-e igaza.
2017. jan. 10. 22:30
18/21 anonim válasza:
#8!
"Nyelvvizsgám még gimi óta van." Aki gimiben megcsinál egy nyelvvizsgát, annak nincs olyan főiskola, amelyik túl nehéz lenne.
2017. jan. 10. 23:00
19/21 anonim válasza:
18-as, remélem, viccelni próbáltál. Tény, hogy vannak nehéz/nehezebb nyelvvizsgák, de olyan is, amin egy pici nyelvérzékkel megáldott 5éves is átmenne.
2017. jan. 11. 00:38
20/21 anonim válasza:
És melyek ezek a nyelvek?
Gondolom a kérdező nem eszperantóból nyelvviszgázott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!